Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik a jobb? Lol/dota2?

TwinbHUN kérdése:

Melyik a jobb? Lol/dota2?

Figyelt kérdés
Kérlek csak az válaszoljon, aki mindkettővel játszott már!!

2014. jan. 9. 14:22
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Az eddig látott kommentek alapján megkérdezem: melyiknél kell nagyobb intelligencia, hol kell jobban gondolkodni?
2014. jan. 16. 09:01
 22/29 anonim ***** válasza:
Szerintem felesleges kérdezgetned, senki sem tud normálisan válaszolni, csak az egyik játék mellett bizonygatja az igazát, hogy hát az milyen rohadt jó, mert ő azzal játszik. Próbáld ki mindkettőt, aztán meglátod milyenek. Ennyi.
2014. jan. 16. 17:04
 23/29 anonim ***** válasza:
A dota nehezebb sokkal azért loloznak inkább sokan.
2014. jan. 16. 18:27
 24/29 anonim válasza:
37%
Egyértelműen a DotA-hoz kell többet gondolkodni, ezért lett a LoL a népszerűbb játék.:) Mit gondolsz a gazdag 9 éves amerikai kissrác elkezd dotázni, és GONDOLKODNI? Ugyanmár. A LoL egy buta DotA, és pont ezért játszanak vele milliókkal többen.
2014. jan. 18. 11:57
 25/29 anonim ***** válasza:
Ez mutatja, hogy te is marha okos vagy utolsó. Mivel nem értem, hogy jön a gazdagság, meg az amerikaiság ehhez a kérdéshez. A kort még megértem, miért hoztad fel. Szóval gratulálok, ezek szerint te meg egy hülye DotA játékos vagy. :D
2014. jan. 18. 15:09
 26/29 anonim ***** válasza:
Mindkettő egy rakat nagy szar!
2015. febr. 23. 19:49
 27/29 anonim ***** válasza:
A dota 2 az ász! Az utolsó csak félig mondott igazat mert csak a lol az amire ő gondol.
2015. febr. 24. 22:31
 28/29 anonim ***** válasza:

Azoknak akik azt mondják a lolra, hogy undorító a grafikája, meg hogy nem illik hozzá a rajzfilmes grafika, most nézzék meg hol tart a játék. Belinkelek pár képet:

[link]

[link]

[link]

Egy ránc felvarrott champion (igaz még a régi 5v5 pályán): [link]

2015. márc. 15. 11:49
 29/29 anonim ***** válasza:
1 évig dotáztam azután kipróbáltam poénbol a lol-t egy haverom ajánlotta fingom nem volt róla mi az kb..De azután rohadtul magával ragadott az egész játékélmény. A Dotáról ez nem mondható el, mert rendben van, hogy szép a grafikája és igényes a játék a hősöket sem kell megvenni stb, de az 1v1 és a teamfightok semmit nem adnak csak ott vagy kattintgatsz megölsz valakit, de nincs az a sikerélmény mint a lol-ban egyszerűen csak lapos az egész. A másik gondom a dotával, hogy egy kicsit később reagál az egérkattintásra a karakter mint a lol-ban és ezért annyira nem érzed a hőst magadénak. Nem hiába játszanak a legtöbben a világon a LoL-al a Dota meg csak a negyedik helyen van pont ezek miatt a hátrányosságok miatt. És amíg a Dota semmit nem fejlődött konkrétan vagy csak alig, addig a lol több év alatt olyan durva átalakuláson ment keresztül, mintha egy teljesen más játékot kaptunk volna. A grafika szép lett az összes karaktert reworkölték és sokkal jobb lett a balance is és úgy az egész játék iszonyat durván beszippantja az embert. Pár évvel ezelőtt még lehet a dota jobb volt, de a lol most már nagyon messze van tőle fényévekkel jobb lett szerintem.
2017. júl. 24. 22:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!