Melyik a jobb? Lol/dota2?
Sajnos játszottam mindkettővel.
És egyértelműen a DotA 2.
Sajnos játszottam mind a kettővel, és sajnos a LoL.
Amúgy a dota2 messze nem adja azt a feelinget amit annak idején a sima dota ami egy mod volt WC-hez. A LoL legalább igen. Szerény véleményem ez. NEm rossz a Dota2 se, játszható, poén, de szerintem túl komolyan veszi magát.
Szerintem League of Legends a jobb. De ez személyfüggő, ahogy a válaszok alapján is látod, ezért írtam, hogy szerintem. Ezt a többiek is megtehették volna.
De elég ha kipróbálod mindkettőt, és eldöntöd magadnak.
Csak hasonlítsuk már össze hogy melyik játékkal mennyien játszanak? Melyik játék szervez millió dolláros világbajnokságokat? A folyamatosan zajló kontinens bajnokságokról nem is beszélve. Melyik játéknak van nagyobb támogatottsága? Egyértelműen a League of Legends. A dota szerintem játszhatatlan. Nagyon misztikusra van véve az egész, a játékélmény szerintem a 0-val egyenlő. A LoL nagyon ellet találva. Az egész játék olyan mintha tényleg igazi hősökkel játszanak és valahogy eszméletlenül jól eltalálták a megvalósítást.
League of Legens!!
9:
A LOL populárisabb, de ettől miért lenne jobb? A lada jobb mint egy ferrari csak mert több embernek van belőle?
A dotA minden szaklap szerint jobb.
De pl az USAban és nyugat Európában már sokkal népszerűbb a dota a lolnál, ami főként az ázsiai piacon erős.
Ráadásul a LOL jóval előbb jelent meg, nagyobb piacot ért el 4 év alatt mint a dota 1 év alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!