Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik a jobb? Lol/dota2?

TwinbHUN kérdése:

Melyik a jobb? Lol/dota2?

Figyelt kérdés
Kérlek csak az válaszoljon, aki mindkettővel játszott már!!

2014. jan. 9. 14:22
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:

Sajnos játszottam mindkettővel.

És egyértelműen a DotA 2.

2014. jan. 9. 14:59
 2/29 anonim ***** válasza:
0%

Sajnos játszottam mind a kettővel, és sajnos a LoL.

Amúgy a dota2 messze nem adja azt a feelinget amit annak idején a sima dota ami egy mod volt WC-hez. A LoL legalább igen. Szerény véleményem ez. NEm rossz a Dota2 se, játszható, poén, de szerintem túl komolyan veszi magát.

2014. jan. 9. 16:17
 3/29 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy a dota 2 a lol csak egy szar koppintás a dota mindenben jobb meg ha megnézzel ilyen játékokal foglalkozó oldalakat vidiket mindben a dota ér el több pontot egyértelműen a dota.
2014. jan. 9. 18:15
 4/29 anonim ***** válasza:
91%
Volt szerencsém mind két mobához és a Dota 2 szerintem mérföldekkel jobb a Lol-nál.
2014. jan. 9. 20:59
 5/29 anonim ***** válasza:
34%

Szerintem League of Legends a jobb. De ez személyfüggő, ahogy a válaszok alapján is látod, ezért írtam, hogy szerintem. Ezt a többiek is megtehették volna.

De elég ha kipróbálod mindkettőt, és eldöntöd magadnak.

2014. jan. 10. 04:51
 6/29 anonim ***** válasza:
0%
Nekem a balance rendszer az, ami tetszet a LoL ba. Meg mint feljebb is említettem, a DotA túlságosan is komolyra veszi a figurát, megjelenés meg egyebek, ellenben a dota mint modifikáció fantasztikus volt , és a WC-s környezet, ami nagyot ütött.
2014. jan. 10. 12:08
 7/29 anonim ***** válasza:
A kérdező azt kérdezte melyik a jobb nem azt hogy te melyiket játszod a dota jobb de sokan attól loloznak ez a megfelelő válasz.
2014. jan. 10. 21:18
 8/29 anonim ***** válasza:
70%
És te ki vagy hogy azt mondod a DOTA a jobb? Már csak azért kérdezem, mert ez egy iszonyatosan szubjektív dolog, egyáltalán nincs kőbe vésve, hogy egyik jobb a másiknál. Egyesek szerint ez a jobb, mások szerint az. Majd amikor Isten leszáll a Földre és azt mondja, hogy ez a jobb, akkor majd úgy lesz. És ez nyilván be fog következni. Idióta. :D
2014. jan. 11. 10:39
 9/29 anonim ***** válasza:
6%

Csak hasonlítsuk már össze hogy melyik játékkal mennyien játszanak? Melyik játék szervez millió dolláros világbajnokságokat? A folyamatosan zajló kontinens bajnokságokról nem is beszélve. Melyik játéknak van nagyobb támogatottsága? Egyértelműen a League of Legends. A dota szerintem játszhatatlan. Nagyon misztikusra van véve az egész, a játékélmény szerintem a 0-val egyenlő. A LoL nagyon ellet találva. Az egész játék olyan mintha tényleg igazi hősökkel játszanak és valahogy eszméletlenül jól eltalálták a megvalósítást.

League of Legens!!

2014. jan. 11. 11:45
 10/29 anonim ***** válasza:
52%

9:

A LOL populárisabb, de ettől miért lenne jobb? A lada jobb mint egy ferrari csak mert több embernek van belőle?

A dotA minden szaklap szerint jobb.

De pl az USAban és nyugat Európában már sokkal népszerűbb a dota a lolnál, ami főként az ázsiai piacon erős.

Ráadásul a LOL jóval előbb jelent meg, nagyobb piacot ért el 4 év alatt mint a dota 1 év alatt.

2014. jan. 11. 11:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!