Melyik a jobb, a LOL, vagy a DOTA2? vélemények?
Figyelt kérdés
2013. okt. 15. 21:29
1/6 anonim válasza:
A LoL grafikája nekem nem tetszik, fizetős cuccok is vannak rajta, és nem mellesleg egy DoTA koppintás az egész. Így a DoTA jobb.
2/6 anonim válasza:
Grafikailag a DOTA 2 jobb ez tény, a fizetős dolgok egyáltalán nem szükségszerűek, és nem lesz tőlük jobb az ember, a játékiparban pedig minden koppintás manapság, ilyen alapon ne is jöjjön több játék ki. Felesleges.
Mellesleg a LoL folyamatosan fejlődik, míg a DOTA 2 szerintem egy helyben ácsorog. League of Legends a jobb. Szerintem. :D
3/6 anonim válasza:
elso, ennyi erovel a jatekok 90%-ra ra lehetne mondani hogy koppintas mivel hasonlit a tobbi jatekhoz a kategoriajaban
az ilyen kerdesek hogy melyik jobb szinte foloslegesek
mindketto ingyenes, igy kiprobalhatod oket es azzal jatsz amelyik Neked tetszik
4/6 anonim válasza:
Igazábol a dota a jobb de sokan ragaszkodnak ahozz a lolhoz.
5/6 anonim válasza:
Az a jobb amelyik neked be jön. Én dota pári vagyok, nemrég tértem át a dota2-re dota 1ről. Ha jól tudom a lol butább játék mint a dota (nincs deny stbstb.), de ettől függetlenül szerintem ott sem az agyhalottak közül kerülnek ki a sikeres játékosok. Én ugyan nem próbáltam, viszont sok dotás ismerősöm elment lolozni, rövid időn belül vissza is tértek: "mintha a ferraridat lecserélnéd trabantra" kb. ez volt mindnek a véleménye.
6/6 anonim válasza:
Hogy lenne már butább játék a lol ember? Nézz meg egy magas elo fightot aztán majd rájössz milyen ügyesség és ész kell hozzá. Nem csak kattintgatni kell mint egy félőrült hanem pozicionálni, wardolni tradelni még az is számit ki öli meg hamarabb a minionokat egy apró hiba és halott vagy ha nem figyelsz eléggé. A Dota meg miről szól? Lemész a lane-re azt 600 méterről lövitek egymást tudom, mert 2 évig Dotáztam. A torony félpályáról eltalál, az 1v1 iszonyúan unalmas semmi sikerélményt nem ad ha megölsz valakit. Fölösleges dolgok vannak benne haza se lehet teleportálni csak, ha vásárolsz ilyen hülyeségeket egy boltban az erdő közepén, amiért szintén oda kell gyalogolni fél órán keresztül. Ha dotában meghalsz az elején vissza se lehet hozni a játékot onnantól buktad. A lolban ez is másképp van és az egérkattintás érzékenységéről már ne is beszéljünk, mert a dotában odanyomsz valahova és undorítóan lassan reagál a karakter mintha laggolnál(pedig jó a neted). a lolban meg pont az ellenkezője odanyomsz valahova és egyből mozdul a hős nincsenek fölösleges dolgok. Tehát egyértelműen LOL a világ legjobban játszott játéka a Dota meg a 4. helyen kullog és okkal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!