Melyik a jobb? Lol/dota2?
Mindkettőhöz volt szerencsém, a "League of Legends" nevű játék majdhogynem játszhatatlan. A grafikája olyan, mintha 2000-es játék lenne, alig látod át a dolgokat. A hősöket meg kell venni, nem játszhatsz minddel, egy olyan műfajban, aminek épp az a lényege, hogy az összes hős egyformán legyen erős. Ha beraknak egy hőst, akkor általában az olyan erős, hogy a következő patchig nem tudsz játszani normálisan, mert minden körben ott az az adott hős, és ledarál mindenkit. Aztán rá 2 héttel úgy legyengítik, hogy utána már tök feleslegessé válik. A több száz hősnek csesztek berakni normális szövegeket, ezért mindnek van 10 mondata, amit ismételget sorban. A rúna rendszer is csak arra jó, hogy aki régebb óta játszik, az még jobban eltiporja a kezdőket. Casual játék. A duel meg a hősönkénti questek jók, ez kb. az egyetlen pozitív dolog az egészben.
A Dota 2 már 1 fokkal jobb, szebb a grafikája, élvezhetőbb, minden hőssel játszhatsz egyből, és ahogy észrevettem, a legtöbb hős ugyanannyira erős, bár ott is van 1-2 túlerősített. Sokkal jobb a zenéje, minden hősnek van vagy 100-150 mondat felvéve. Kevés hőst raknak be, 2-3 havonta érkezik 1 új, a készítők néha fél évig le se szarják a játékot, aztán hirtelen beraknak 4-et 1 hónapon belül, aztán fél évig megint le se szarják az egészet.
Én a Dota 2-t ajánlom, szerintem ezerszer jobb a League of Legendsnél, de próbáld ki mindkettőt, aztán az alapján dönts. A Dota inkább a profibbaknak való, akik komolyan meg akarnak tanulni játszani, a Lol pedig inkább azoknak, akik csak heti pár órát akarnak gamelni, és nem profi szinten.
"Mind kettőt riot csinálta de még a riot is elismerte hogy a "LoL" jobbra sikeredet és több dollárt hozott :)" Ez egy az egyben hazugság, fogalmam sincs, honnan olvastál ilyet.
Belinkelhetnéd, hadd nevessek egy jót. Vagy Te találtad ki?
A Dota csilli villi tűzvillám pityputy effektjeit valahol megmutathatnád, mert ameddig én játszottam vele, egyel sem találkoztam, pedig maximum grafikán toltam. De mellesleg az optionsban ki lehetett kapcsolni az effekteket, tehát ez egy elég gyenge érv. A rajzfilmes grafika meg van akinek bejön, van akinek meg hányingere lesz tőle 5 perc után. Én szeretem a rajzfilmes grafikát, a team fortress 2-ben. Oda illik. A lolhoz sajnos egyáltalán nem (szerintem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!