Tanácsok WoT-hoz?
WoT-ozom már egy ideje. Az elején tökéletes volt a statisztikám, de mára valami borzalom. több mint 11 000 csatát játszottam és 650-es win7 az borzalom. Mindig olyan csatákba rak be mint pl. alap t-44 tier X-esek között, alap t-29 tier IX-ben stb. Esélytelen random csatákba dob be! Már nagyon kezdem ezt unni! Pár haverom azt mondta, hogy inkább cw-zzek mert ott a csapat sem hülye és még tanulni is lehet másoktól, de egy komolyabb klánba se vennének be így.. Nem a társaim hibáztatom, hogy rossz az átlagom! Sokkal többre vagyok képes mint amit az mutat! Ezt az ismerőseim is mondták már.
Ha meglátom a statom rosszul leszek. Új felhasználót csinálni nem akarok mert prémium nélkül a tier IX-X-es szintet elég nehéz elérni, viszont a jelenlegi felhasználómmal sikerült.
Voltatok már hasonló helyzetben ill. tudtok tanácsokat adni?
(Modokat nem használok)
aszongya feubrárban gyere gyakolró csatázni XD addigra lesz meg a Tiger II? :D haha
gyerekek ezt a két tankot nem kell összehasonlítani, mondhatnám úgy is, hogy felesleges
Hát eléggé játékstílus és emberfüggő ki mire, hogyan használja a tankokat szerintem! Nekem a "sniper"-kedés jött be, de nem a támadás vezetése. Hihetetlen gyorsan fejlődtem vele, elég szép összegeket is szereztem ezzel a tankkal. Élveztem! Viszont egy is-3-at (már eladtam a tiger2-őt, de fél évig minimum megvolt.) szemből nagyon ritkán vittem át, még akkor se ment át mindig ha kritikus pontokra céloztam.. Ott kicsit trükközni kellett de viszonylag könnyen ki tudtam szedni. Persze amikor is-3tól jött lövés ami betalált az nem kicsit volt bosszantó :)) Az is-3-at példának is csak azért hoztam, mivel amikor haverommal szakaszoztunk elég szépeket sebzett "közelharcban". Az én tapasztalataim azt mutatják, hogy az is-3-om közelharcban jobban teljesít mint a tiger 2. persze szakaszban ha is-3 és tiger 2 van akkor abból csak jó sül ki! (:
Anno én is a tiger-re hajtottam. Emlékszem amikor megjelent a játék első nem teszt szervere csodálkoztam,hoyg vannak már akik 7-es szintű tankokkal rohangálnak. :) Persze jött a figyelmeztetés, hogy prémium nélkül lehetetlen fenntartani magasabb szintű tankokat, de ez sem riasztott el a tigristől! A tigris máig meg van, meg is lesz! Az szinte az egyetlen tank amire azt mondom, hogy úgy jó ahogy van! Nagyon élvezem vele a játékot még mindig pedig már arra sem emlékszem mióta van meg! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!