Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tanácsok WoT-hoz?

Tanácsok WoT-hoz?

Figyelt kérdés

WoT-ozom már egy ideje. Az elején tökéletes volt a statisztikám, de mára valami borzalom. több mint 11 000 csatát játszottam és 650-es win7 az borzalom. Mindig olyan csatákba rak be mint pl. alap t-44 tier X-esek között, alap t-29 tier IX-ben stb. Esélytelen random csatákba dob be! Már nagyon kezdem ezt unni! Pár haverom azt mondta, hogy inkább cw-zzek mert ott a csapat sem hülye és még tanulni is lehet másoktól, de egy komolyabb klánba se vennének be így.. Nem a társaim hibáztatom, hogy rossz az átlagom! Sokkal többre vagyok képes mint amit az mutat! Ezt az ismerőseim is mondták már.

Ha meglátom a statom rosszul leszek. Új felhasználót csinálni nem akarok mert prémium nélkül a tier IX-X-es szintet elég nehéz elérni, viszont a jelenlegi felhasználómmal sikerült.

Voltatok már hasonló helyzetben ill. tudtok tanácsokat adni?

(Modokat nem használok)

2014. jan. 1. 17:33
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Az E75 szerintem a tierjèben a legjobb. Az màr szerintem igen csak közelharci tank de tàvolròl is üt habàr nekem nincs meg.( Zavar ez a szò hogy tier mert 7 èvig nèmetet tanultam ès nèmetül a tier àllatot jelent.) Pedig volt 4000 effim karàcsony elõtt , most csak 3600. de olyan csapatban szoktam lenni hogy a 7000 sem ritka. De ezen segìthetünk ha nem hiszed el ,a Wotban keress rà hogy Ungarngewehr az vagyok èn.
2014. jan. 4. 06:57
 12/26 anonim ***** válasza:
[link] a te effid 751 a jó játékosok effije szokott 2000 lenni , a játékban az értékelés szám 7-9 ezernél számít jónak ne keverjük össze a dolgokat
2014. jan. 4. 13:16
 13/26 anonim ***** válasza:
Szerintem a sniper tank nem egyenlő a páncélvadásszal. Való igaz aki úgy használja a Tigrist vagy Tigris II-est, hogy beül a bokorba aztán várja a sült galambot az nem tudja mire való a gép, de az sem aki ész nélkül előrerohan vele. Én szerintem legjobb ha az első vonal mögött kicsivel lemaradva( viszont a td-k előtt) támogatjuk a jobban páncélozott nehéz tankokat (T29, IS, IS-3..stb). Szerintem ez a mesterlövész tank lényege. Viszont persze sokszor borul ez a helyzet és át kell tudni menni másik harcmodorra is. Tigris I-el kb 1800 csatám van és imádom a gépet.
2014. jan. 4. 16:33
 14/26 anonim ***** válasza:
Nem tudom de az effim most jelenleg 3600 akkor nem tudom hogy mièrt lenne 750 vagy mennyi? nem hazudok ha belèpsz a wotba ott ràm keresve megtalàlod, legalàbbis nekem a menümben 3600 ìr. De nem is mondtam hogy jò jàtèkos vagyok, nem is tartom magam annak egyszerûen szeretek wotozni. Igen a pàncèlvadàsz harcmodort nem illik összekeverni a sniperkedèssel, ès a cempelèst sem szabad összekeverni a sniperkedèssel. A tiger sniper tank szerintem( meg akinek az volt mindenki ugy hasznàltal) nem lehet vele csak egy helyben maradni mindig a jò hely elfoglalàsàra törekszem vele, az ellensèget igy tisztes tàvolsàgbol lehet likvidàlni,pl Is3 közelröl szemtöl szembembe nem lehet kivègezni( de ha 600 alatt van a hp ja ès a tigernek max akkor a tigrissel szèt lehet kapni szemböl, mert az Is nek pont a front pàncèlja egyben a gyengèje is) a Tigrissel sokat kell mozogni ha nem is a fronton de a ràlàtàst biztosìtani kell.
2014. jan. 4. 19:47
 15/26 Sir Sarcasm ***** válasza:
Srácok ti keveritek a dolgokat. Ami a játèkban a felhasználó adatai fülön van az nem az effienci rating, hanem a játèk saját rendszere által számított èrtèk avagy personal rating. Az effit xvm mod segítègèvel lehet megnèzni, de manapság már a legtöbb mod wn6 ès wn7 èrtèket számol.
2014. jan. 5. 00:31
 16/26 A kérdező kommentje:
A sniper tankot nem úgy értettem, hogy beülök a bokorba és ott vagyok! Az ágyúja távolra is pontos és viszonylag sokat sebez. Ezt elég szépen ki lehet használni "sniperkodni" is lehet támadás közben, de a tiger 2 egyáltalán nem jó legelöl támadni! Arra ott van az is-3. Hasonlítsuk már össze az is-3 és a tiger 2 ágyúját! Vajon mit mire szoktak használni? A tiger 2-ősök nagy része mindig előrerohan mert neki tiger 2-ője van és hú de erős. NEM. Arra nem, jó amire használják! Ha előre akarsz rohanni "rambóskodni" vegyél is-3-at! Lehet, hogy nem hiszel nekem, vagy azt hiszed hülyeséget mondok, de olvass már utána a fórumokon legyél szíves! Majd ha valaki azt írja, hogy a tiger 2 "rohamtank" vagy közelharcra jó akkor szólj már! Megköszönném!
2014. jan. 5. 18:12
 17/26 A kérdező kommentje:

Kedves paradicsomozó csak neked:

"Ajánlott játékstílus

A Tiger II magasabb tier ellen sebességének és ágyújának köszönhetően nem kifejezetten támadó, inkább egy támogató, sniper tank. Ha top tankok vagyunk, akkor persze bátran vezethetjük vele a támadást. Tier 9+ csatákban a sniper képességét veszem elő és egy hullámmal a front mögött haladva az ellenség feltűnésekor még azok látótávján kívülről próbálok támogatást adni. Ami már-már zsigeri szinten belém rögződött, hogy mindig, minden esetben beforgatom a tankot és próbálom elrejteni a hasát, mert sok, főleg távolabbról leadott lövést vagyunk képesek így pattintani. Arra azonban ügyeljünk hogy ne fordítsuk túl, mert az oldalpáncélja nagyon gyenge illetve lehetőség szerint kerüljük a közelharcot vele."

wotinfo.hu

kukkants fel ide nyugodtan! ;)

2014. jan. 5. 18:19
 18/26 A kérdező kommentje:
Szerinted sok itt a "paradicsom", de ilyeneket nem tudni szégyen! Ez az első ami szembe tűnik egy tiger 2-nél.
2014. jan. 5. 18:50
 19/26 anonim ***** válasza:

Sziasztok! En is egy wot jatekos vagyok es elmondom az en tortenetemet:

TIGER

Nekem a celom a Masodik Vilaghaborus legendas LEGYOYHETETLEN TIGRIS pancelost akartam elerni. (Nagyon szar laptopom volt,igy a statisztikam nagyon szar lett mert az fps rohadt keves volt es igy ertem el a Tigrist...BIZONY!!! Meg maig nagyon szeretem ezt a tankot,es sokan lehet,hogy utaljal mert fujj sz%r pancelozott vagy mert keveset sebez tier beli tarsaikhoz (is,t29) de en nagyon jo voltam ezzel a tankkal es nem csak azert mert(no ekkorra mar jobb gepem volt) tudtam hogy how to play hanem az en tigris iranti szeretetemet vittem a vele valo jatekba es igy voltam vele sikeres...

ja,es a tiger kibasuttol nem sniper tank,kozelharcban is nagyon jo mint tamogato vagy ha top tier akkor nyomja elore a frontot.. AY viszont tenyleg igassagtalan h sovieteknel tier 6kent (kv1s) sebzek annyit mint a nemeteknel tier 8(tiger2)

TIGER II

Sokkal panzelozottabb,sokkal tobbet sebez, ez sem kibasuttol sniper tank es hamar mindenki azt hiszi:gyerekek,mi a fa%%tol jobb sokkal egy is3 mint egy tiger2 vagy miert is az is3 varosi harcban jo mig a tiger2 sniper??? erdekes mod amikor kozelharcban vagyok egy is3-al akkor eleg sokszor pattan rolam mig en nem...

2014. jan. 6. 02:17
 20/26 anonim ***** válasza:
is3 egy kalap fos,nem is ertem miert van oda erte mindenki...eleg sok kozelharcot vivtam mar vele tiger 2 vel es egyaltalan nem jobb kozelharcban,nem hiszed?? gyere gyakrolo csatara februarban,nevem:JagdtigerVI
2014. jan. 6. 02:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!