WoT-ozom már egy ideje. Az elején tökéletes volt a statisztikám, de mára valami borzalom. több mint 11 000 csatát játszottam és 650-es win7 az borzalom. Mindig olyan csatákba rak be mint pl. alap t-44 tier X-esek között, alap t-29 tier IX-ben stb. Esélytelen random csatákba dob be! Már nagyon kezdem ezt unni! Pár haverom azt mondta, hogy inkább cw-zzek mert ott a csapat sem hülye és még tanulni is lehet másoktól, de egy komolyabb klánba se vennének be így.. Nem a társaim hibáztatom, hogy rossz az átlagom! Sokkal többre vagyok képes mint amit az mutat! Ezt az ismerőseim is mondták már.
Ha meglátom a statom rosszul leszek. Új felhasználót csinálni nem akarok mert prémium nélkül a tier IX-X-es szintet elég nehéz elérni, viszont a jelenlegi felhasználómmal sikerült.
Voltatok már hasonló helyzetben ill. tudtok tanácsokat adni?
Szia. Nem vagy egyedűl, rengeteg múlik hogy milyen csapatba raknak be randomban. Van mikor 6,7 meccset egy huzamban megnyerek, van hogy folyamatosan vesztek, pl most azért hagytam abba. Én kizárólag német tankkal játszom de erősen butítva vannak, nem tudom hogy miért. Eleinte pár száz volt az effim meg nagyon rossz statom volt, de mostanra megmakacsoltam magam és megtanultam a német tankokkal bánni. 4000 eff 1823 csata. 49% win. Van aki csodálkozik hogy ilyen kevés csata után ennyi eff, de a német tankok rá kényszerítenek a preciz játékra mert ha nem megbosszulják magukat a vereséggel. Augy szerintem, tapasztalatbol mondom hogy a ruszki tankos játékosok a legroszabbak, persze győznek meg minden mert a ruszki tankok felvannak javítva a valósághűtlenűl. De pontatlanok nem tudják a tankot jól helyezni frontra forgatni stb. Tisztelet a kivételnek.
2014. jan. 1. 20:56
2/26 A kérdező kommentje:
Nekem is az a bajom. Én is németekkel játszom elsősorban, tudom milyen nehéz velük, de ha jól csinálod meghálálják! :) Orosz tankom csakis kredit szerzése miatt van! összesen kb 5 db orosz tank. Ha eszetlenül rush-olsz velük és nyertek elég sokat hoz, bár nem szoktam eszetlenül játszani. A statisztikámat javítanám valahogy de mintha direkt szívatna a játék... 2-3 hétig szinte csak vereség naponta 1-2 győzelemmel, azután 1 napra jól besorsol szinte csak győzelemmel! Ezért néha abbahagyom 1-2 hétre vagy hónapra a játékot aztán ha újra nem idegesít fel elkezdem megint. :/ Most sem játszottam egy ideje. alap t-29-el fejlődnöm kéne de 7-es szintű tankkal sem birkózik meg hátulról sem szóval ha játszok vele megint csak rontok a rossz statisztikámon.
2014. jan. 1. 21:20
3/26 A kérdező kommentje:
Arról nem is beszélve, ami végképp irritáló, hogy ha úgy hozza a játék és szemtől szembe küzdök 1-2 tankkal (a hp-m és a kreditem árán) akkor nem segítenek a társaim hanem megvárják, amíg legyengítem annyira, hogy 1 lövéssel ki tudják szedni előlem. Ami ennél is idegesítőbb amikor a csapat arty-ja csinálja ugyanezt. Csak akkor támad amikor biztos a siker addig csak áll és nézi mit csinál a másik.
2014. jan. 1. 21:36
4/26 anonim válasza:
Helló. Az első jól írta nem vagy egyedül. Az ünnepek alatt nekem is esett pár pontot a statisztikám bár (lekopogom kop..kop) nem vészesen. Az ünnepek alatt érezhetően romlott kicsit a játék mert a sok iskolásnak ugye nincs suli aztán szabad a csatatér. Én most a japán gépeket húzom és azok ugye nem abban erősek, hogy egy lövésből sokat sebeznek. Viszont a nagy tűzgyorsaság és pontosság mindenképp erény csak ugye úgy kell bánni velük mint a hímes tojással akár a német harckocsik esetében. Elsősorban én azt vettem észre, hogy a statisztikát legjobban a sebzés növeli. Lehet nem így van nem tudom, de amit ajánlani tudok, hogy egy páncélvadász vonalat minimum húzzál ki teljesen. Object 268 vagy Foch 155-öst főleg mert azok veszett jók, de akár a Jpanzer E-100 is tökéletes ebből a szempontból csak az mérete folytán nem olyan tipikusan megbújós td. Viszont ott van ugye még a WtE-100 is az a táras lövegével szintén sok sebzésre képes és még gyors is. Mellette meg fejlessz amit szeretnél. Nem tudom neked beválna e ez a taktika mert ez emberfüggő is.
2014. jan. 2. 15:13
5/26 A kérdező kommentje:
TD-ket is fejlesztettem eléggé! Most jagdpanther2-nél vagyok és 70 ezer tp kell a jagdtigerre még. Általában én is a sebzésre megyek, de elég sokszor nem sikerül még annyit sem összeszedni, hogy a saját hp-mal megegyező legyen. Valamikor meg 5000-et sebzek hp veszteség nélkül. (Thank you E-75 :D ) A statisztikámat javítanám most valahogy, hogy egy tapasztaltabb klánba bekerülhessek, de ez rengeteg idő lesz.. :/ 1 csata alatt nem javíthatok sokat. Bár ha valaki tudna ajánlani egy klánt ami elsősorban nem a statisztikát figyeli hanem közös játék alapján dönt a felvételről szólhatna! :) Sajnos 3250 (wotos teljesítménymérő alapján) nem elég a felvételhez. Bár nem jelentkeztem sehova de ugye magától értetődő, hogy csak jobbakat vesznek fel.
2014. jan. 2. 19:39
6/26 anonim válasza:
összzeszedtem a tapasztali pontot a Tiger2 re csak nincs rà mèg pènzem milyen tank?? Amugy igen rengeteg a gyerek van , sok a csapat sebzès idètlenkedès. Szàzadozni pròbàltam este de ènekelnek a mikrofonba meg bele fütyülnek. Règebben nem volt ennyi gyerek vagy több volt a felnõtt?
2014. jan. 2. 22:45
7/26 A kérdező kommentje:
Nekem a tiger 2 nagyon tetszett! Igaz az ember azt hinné közelharcra jó, de valójában egy sniper tank. Csak ajánlani tudom, bár az elején picit szokni kell, kiismerni mit tud viszont utána eszméletlen jó!
2014. jan. 3. 16:39
8/26 anonim válasza:
Itt azért vannak válaszok 4000effi, tiger2 sniper tank hahaha ez is paradicsom fesztivál
2014. jan. 3. 22:04
9/26 anonim válasza:
Nem tudom mi a vicces? olvastam fòrumon is a Tiger 2 sniper tank, mint a Tiger1
ès a 4000 effivel mi a bajod?
Na pontosan erröl beszèltem kedves kèrdezõ, ès lehet hogy a következõ csatàban ilyen mint az elõttem szòlòval leszel egy csatàban ès csodàlkozunk hogy veszìtünk.
2014. jan. 3. 22:56
10/26 anonim válasza:
mert sokan a tiger1,tiger2,e75, beülnek a bokorba az arty és td mellé a 4000effi meg hihetetlen mert még az unikumoknak sem sikerül összehozni 4000effit
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!