Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Silent Hill sorozatnak miért...

Silent Hill sorozatnak miért van ekkora kultusza mikor a játékok tök szarok?

Figyelt kérdés

2013. nov. 25. 16:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én is előbb a filmet láttam és rá pár nappal szereztem meg az első részét. Kicsit fura volt, gagyiknak találtam a szörnyeket a karaktereket... nem ehhez voltam szokva. Az első három kulcsos rejtvénynél elakadtam. De adtam neki egy esélyt és utána néztem, hogy akkor mit is kellene tennem. Csak egy kicsi csalást engedtem meg magamnak és mikorra az iskolába eljutottam már érdekelt a története, hogy mi sül ki vajon ebből? A zongoránál megint kellett egy kis segítség, de direkt nem végigjátszást, hanem csak fórumokról néztem utána. És a kórháznál már úgy tekintettem rá, mint egy jó játékra.

Utána jött a kettő, a három és a többi folyamatosan.

2013. dec. 15. 21:53
 12/13 anonim ***** válasza:
na te sem játszottál 10 percnél többet a silent hill-el kérdező
2013. dec. 21. 00:42
 13/13 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező én elküldenélek Silent-hillbe nyaralni,kicsit sem félnél igaz? :)
2014. júl. 16. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!