A GTA sorozatnak melyik a legjobb része?
de ha már gta5-ös videok akkor tessék..:D
bár nem hinném hogy a fanok nem látták már...
1. rész nagyszerű volt, mert forradalmit alkotott anno. Nem volt egy hozzá fogható játék sem.
2. rész még nagyszerűbb lett; nem alkotott forradalmit, viszont jól kiegészítette az első részt.
3. rész megint forradalmi volt, nem volt hozzá hasonló játék akkoriban, ráadásul a hangulata is fenomenális volt.
Vice City eléggé gyenge lett, nem szerettem. Egyszer végigszenvedtem magam rajta, de bőven elég volt.
San Andreas egész jó lett, mert sok mindent lehetett benne csinálni, viszont mégsem volt annyira hangulatos, mint a 3. rész.
4. rész nevetséges volt. Jó lehetett volna, ha nem próbálkoztak volna ennyire lapos játékmenettel.
Szóval szerintem a legjobb az 1. és a 3. rész. Az 5. részben erősen kételkedem, hogy tudna annyira újat mutatni, hogy elájuljak tőle. Főleg úgy, hogy szros XBOX-ra készül... Nem számítok túl sok jóra tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!