Szerintetek melyik a legjobb, és a legrosszabb heroes of might and magic része?
Figyelt kérdés
2013. aug. 18. 12:41
1/7 anonim válasza:
Legjobb a 3
A leggyengébb meg az első része.
2/7 A kérdező kommentje:
Szerintem a legrosszabb 4.dik azért mert, a lények megoldása pocsék lett, nem lehet kifejleszteni őket, a hőst harcban is használhatod egy táposabb hős szinte legyőzhetetlen, a mágusok rohadt gyengék, az animációk ocsmányak, a harcban a kamera pocsék, a vár ostrom megvalósítása is elég béna, de legalább jó a zene.
A legjobb meg a heroes 6, gyönyörű grafika nagyszerű dizájn szép várnézet, szép zene a hősök új megvalósítása, minden hősnek, egységnek van saját története, szép a zene, mindegyik nép másban jó.
2013. aug. 18. 12:44
3/7 A kérdező kommentje:
És azt elfelejtettem odaírni hogy miért.
2013. aug. 18. 12:44
4/7 Nildzre válasza:
3. a legjobb a 4. a legrosszabb
5/7 Lollipop Girl válasza:
A 3-4 elég gagyi,az 5 a kedvencem,a 6-tal még nem sikerült játszanom.
6/7 anonim válasza:
Kedvencet nem tudok mondani. Én a negyediket is szeretem.
A leggyengébb viszont az 1.
7/7 anonim válasza:
Most hogy kijött a 7, ez lett a legjobb grafikájú. Még a 3 nagyon jó, ez a kedvencem. A 4-es pedig a legrosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!