Melyik a legjobb és melyik a legrosszabb shounen fight anime, amit láttál? (mindegyikhez csak 1 választ írj és indokold is meg)
Legjobb Dragon Ball Zed , mert az eredeti mindent visz .
Legrosszabb a SAO , mert még shounen fightnak is harmat gyenge nem hogy seinennek ..
Kicsit eltértünk a témától ^^"
Szóval, a legjobb: Gintama, mert amellett, hogy vicces,komoly, még harc is van benne, még ha elég kevés is. A karakterek egyediek,változatosak, szeretni valók. Itthon nem népszerű, de külföldön elég ismert, és mások is így vélekednek. Hülye az, akinek nem tetszik :)
A legrosszabb: Itt aztán szövegelhetnék.. de nem jut eszembe egyse, de tudom, hogy van jó pár szar.. de bár shounen és fight is az Aquarion EVOL borzalmas, hogy a kedvenc Sousei-t pedig lerontja:S de emellett inkább mecha-fight, akkor ami elég fos volt még történetileg az alap bleach+naruto, de végre komolyra fordítva a dolgot a Fairy Tail. A manga a kedvencem, a fejezeteknél a szívem majd kiugrik, DE az anime el van cseszve úgy ahogy van.. ha kell ecsetelgetnem miért is, válaszolok rendesen :)
vampire:
az angel beats nem shounen ;) ha nem bírod az akció drámát ne nézd, de pls ne terjessz róla ilyen undorító pletykát, hogy lesüllyed a shounen-ek szintjére
na m1, nem igazán mondanám rá, hogy shounen, de nagyon közel áll hozzá:
attack on titan ez a leges legjobb ^^
legrosszabb:
-naruto
-bleach
-fairy tail
nekem ez a három nem tetszett :/
Fairy tail és a beelzebub, szeretem a hangulatukat és a mondadóját az FT-nek, imádom a kis butuska főszereplőit, akik mégis kiállnak a baràtaik mellett, szeretem a grafikát is, bár sokan leszólják. Szerintem Oga nemnis annyira szemét, mintnmondják, sőt...ez az én véleményem.
Ami a legrosszabbat illeti...nem tudom az assassination classroom shounennek számít-e, de nagyot csalódtam abban az animében, utáltam, hogy Nagisa olyan, mint egy làny, és, aztbis, hogy mivel ő a "főszereplő", nyert Karma ellen.
Mondom, én így gondolom, de mások meg biztos pont fordítva.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!