Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A GTA videójáték-sorozatnak...

A GTA videójáték-sorozatnak melyik a legnépszerűbb része?

Figyelt kérdés
2011. dec. 8. 21:56
 1/8 anonim ***** válasza:
nekem a san andreas a kedvencem, persze az összes jó :)
2011. dec. 8. 22:05
 2/8 anonim ***** válasza:
nekem is a SA :) Na de majd a GTA 5. Nagyon várom már :)
2011. dec. 8. 22:07
 3/8 anonim ***** válasza:
GTA 3 asszem ,de lehet a vice city nekem anno az volt a kedvenc . San andreas is jó volt mert voltak lehetőségek. GTA 4 be a még újabb lehetőségek jók voltak csak volt amit hiányoltam ami a san andreasba meg volt már . Viszont a telefon meg a net az jó pofa lett benne
2011. dec. 8. 23:00
 4/8 anonim ***** válasza:
nekem a III. :)
2011. dec. 8. 23:38
 5/8 anonim ***** válasza:

Egyértelmű,hogy a vicecity.Rongyá játszottam az eredeti cdmet.Aztán kiadták a San Andreas-t,persze több mindent lehetett csinálni benne (gyúrni,dugni,szarni,kapálni stb stb) de nekem nem jött be.Csalódtam az SA-ba mert túl fakó,élettelen színek.Ráadásul a grafika semmivel se jobb a V.C.-nél.Vice City-ben iszonyat szépek,telítettek a színek,még a gettó részt (Little Hite) is szépen megcsinálták,a tengerpartról ne is beszéljünk.Olyan hangulata van hogy...ááá :) Aztán később jött a GTA 4 ami persze szépnek szép,meg komolyabb játék,de annak sincs olyan hangulata mint a VC-nek

Szóval nekem a Vice City a favorit! :)

2011. dec. 9. 10:09
 6/8 anonim ***** válasza:
San Andreas
2011. dec. 9. 12:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem is a vice city a kedvenc ,de azért nem mondanám ,hogy a san andreas fakó volt és a graff sokkal szebb volt (a gépigény is :D) csak akinek nincs szüksége rá az nem veszi észre . Én is tökéletesen ellennék a vice city meg a 3 graffjával
2011. dec. 10. 08:56
 8/8 anonim ***** válasza:
San andreas a legjobb szerintem
2011. dec. 11. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!