Melyik szerintetek a legerősebb páncélvadász a wirld of tanksban?
Heló!
Szerintem a Amx 50 Foch. De igazából az dönt - vagyis eléggé döntő -, hogy a végső cél előtt milyen tankok vannak. Igazodnak-e a játéksítulosdhoz, tetszenek-e... Ezt vedd figyelembe, szerintem.
Elég jó TD-k vannak mindenhol.
Én most a Jagdtigerre hajtok de a Jgpz E-100 nem kell nekem.
Szeretnék még egy AC mle. 48-at és egy Object 704-et. Ezeket érdemes kihúzni sokan mondják ismerősök és ismeretlenek közül is.
"csak mindig azt látom,hogy a jgpz e-100 lesebezz egy lövéssel kb. 1300 hp-t"
Ez igaz ha betalál akkor ott nem sok marad, de a brit FV 215b 183-as ebben felülmúlja és annak tornya van szóval nem fixen van beépítve mint német társának és picit a mozgása is gyorsabb. A Foch 155-ös meg 3-as tárából lő olyan 800-1000-es sebzésű lövedékeket és 3x800 az több mint 1300. Igaz az újratöltés majdnem 1 percbe telik, de ez jó fedezékkel nem gond. A JE-100 álcája viszont nem valami jó és páncélja vastag, de nem nehéz átlőni plusz lassú és nagy célpont. Az új WT E-100 szerintem jobb mint a JE-100 még ha nem is olyan védett és kisebb a sebzése, de a Foch-hoz hasonlóan táras. A JE-100 is nagyon jó kétségtelen, de akkor is inkább a Focht ajánlom vagy az Object 268-at.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!