World of Tanks játékban melyik páncélvadász vonalat lenne érdemes kifejleszteni?
szia.
én az orosz td ágat ajánlom (object 268).
a játék legjobb páncélvadászának tartják.
vagy esetleg a németet tudom ajánlani.
mindet kipróbáltam test szerveren és ezek a legjobbak.
de a francia is jó (szerintem)
nekem az amcsi nem tetszik, szerintem nem jó.
itt egy oldal ahol összetudod hasonlítani őket: [link]
de szerintem majd a következő test szeron próbáld ki őket, és így saját magad tapasztalhatod meg a dolgokat
szia. én kipróbáltam őket a mostani teszt szeron.
én eleinte mind a kettő orosz td ágat akartam fejleszteni, de ki próbáltam az Object 263-as felé vezető ágat, és borzasztó úgyhogy azt nem ajánlom. én is inkább eladtam a su-100M1-et. (bár az Object 263-az annyira nem rossz, de vannak sokkal jobbak is) igazából eddig erről az ágról csak rosszat hallatom!
viszont a FV215b (183) szerintem egész jó. jó a páncélja, forgó tornyos (bár nagyon lassú), pontos,jó átütő erő, és sebzés, sebessége elfogadható, viszont borzasztóan lassan tölt! (ez a nagy hátránya)
remélem tudtam segíteni.
szia még egyszer!
az előttem válaszoló miatt írtam még egyszer.
nekem tetszett a német X-es td. (szerintem jó)
viszont én anno a su-152-re kifejlesztettem az ágyukat.
én nagyon megéri! az alap ágyú bár nagyon sokat sebez (700hp) de nagyon pontatlan, és keveset üt át! szerintem már középső löveg (nem tudom fejből a nevét) is sokkal jobb. többet üt át, pontosabb (55m helyet 46m ha jól emlékszem, de lehet hülyeséget írok), igaz hogy kevesebbet sebez, de így is 400hp. ami szerintem nagyon jó. ja és sokkal gyorsabban tölt. szóval már a középső ágyú is sokkal jobb (szerintem)
Üdv Patrik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!