Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Planetside 2 érthetetlen hiba?

Itachi04 kérdése:

Planetside 2 érthetetlen hiba?

Figyelt kérdés
Elindítom a játékot megy nem is laggol...Csak egy kicsit de teljesen Very low grafikán játszom hogy tökéletesen fusson és egyszer csak úgy fogja magát és bezáródik. Semmi error-t nem ír ki és semmit nem ír előtte. Teljesen mintha kiléptem volna a játékból. A gépemmel nem hiszem hogy baj van 4GB RAM 2GB videó kártya és 2 magos 2.9GHz-s processzorom van. Elméletileg még közepes grafikai beállításokkal is mennie kellene.

2013. okt. 3. 17:23
 1/10 csonti1998 válasza:
Zárj be minden fölösleges programot, ha kell akkor használj segéd programot: [link]
2013. okt. 3. 17:42
 2/10 A kérdező kommentje:
Telepítettem a segédprogramot de nem lett jobb ugyan úgy bezárta a játékot magától. 30fps-el fut a játék nekem annyira ez nem gond de mégis bezárja a játékot. :/
2013. okt. 3. 20:46
 3/10 anonim ***** válasza:
csak a planetsidenél tapasztaltad a problémát?
2013. okt. 9. 19:57
 4/10 A kérdező kommentje:
A TERA is csinál hasonlót de az konkrétan hogy ha egy nagyvárosban egy tömeg közelében sokat szaladgálok. De az se mindig. De a planetside ha csak 4-5 en vannak körülöttem is kidob és játszanom se kell ha meghaltam és csak a mappot nézem is kidob.
2013. okt. 10. 15:56
 5/10 A kérdező kommentje:
Láttam olyat hogy másnál is ez volt és átállította a lapozófálj méretét de az se volt jó nálam. Olyat is olvastam hogy ha tuningolt a videókártya akkor az is okozhatja. Nekem egy GPU Tweak van telepítve és az az alapra beállítva. De ha kikapcsolom is ugyanez történik szóval nem értem. Azt se tudom meg hogy mi az oka mert hibaüzenet nincs így nem tudom mit kellene megváltoztani. :/
2013. okt. 10. 16:00
 6/10 anonim ***** válasza:

"Olyat is olvastam hogy ha tuningolt a videókártya akkor az is okozhatja" Ilyen csak akkor lehet ha a proci vagy azalaplap nem kompatibilis/ vagy régi hozzá képest/a táp túl gyenge hozzá.

Nálam is ez volt új videókari nem bírta a többi alkatrész ezért mindig lefagyott. Sajnos nem tudom mi a baja.

2013. okt. 10. 20:23
 7/10 anonim ***** válasza:
*adatlap*
2013. okt. 10. 20:24
 8/10 anonim ***** válasza:
*alaplap* úristen de szerencsétlen vagyok xD
2013. okt. 10. 20:24
 9/10 A kérdező kommentje:

Hát ezek a gépem főbb paraméterei. Tudom nem a legjobb de vinnie kellene főleg very low grafikán.

Processzor: Intel Pentium Dual Core G2020 2mag 2,98Ghz

Memória: Kingston 4GB DDR3

Videókártya: nVidia GeForce GT 610 2GB

Alaplap: Intel H61 chipset, S1155

Tápegység: Antler alpha 400W

2013. okt. 11. 20:13
 10/10 anonim válasza:
ha a géped nem 64 bites akkor azzal van a problámaén felraktam 64 bitesre a gépem és azóta nem dobálki
2014. ápr. 29. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!