Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » MI LEHET A HIBA?!?!?!?!

Upxlewhax kérdése:

MI LEHET A HIBA?!?!?!?!

Figyelt kérdés
Sziasztok!Már a megőrülés határán vagyok..4 éve játszom a World of Warcraft nevű játékon! (Tauri:Warrior of Darkness szerveren) Kb másfél éve kilett cserélve a gépemben a videókártya, ram, processzor..és kb a kicserélés után az a hiba lépett fel, hogy mikor be logolok AKÁRMILYEN szerverre legyen az most tauri, vagy akár egy fun szerver 5 percen belül KIDOB!De ezt már másfél éve csinálja!!!Már 1 billentyűt szétvertem emiatt, nem szeretnék még1t..Elmondom, hogy eddig mikkel próbálkoztam..: Cache mappát töröltem/törlöm,Kikapcsoltam a tűzfalat/Vírusírtót(Nod32),Minden futó alkalmazást offoltam a felhasználó kezelőben, ja és ráadásul a gép már azóta mióta új 3x is újralett telepítve!A wow meg azóta már vagy 5x is újralett telepítve+ nem rég letölöttem kíváncsiság kedvéért a cata-t, hogy ott is kidob-e és ott is:))) semmilyen net megszakadás nincs, nem a szerver szar hanem vmi a gépemben vagy nem tudom!!!Ha valaki tudná a megoldást vagy csak tippeket kérlek titeket jelezzetek!
2013. okt. 2. 15:11
 1/2 A kérdező kommentje:
Még annyit, hogy ezt semmilyen játékkal nem csinálja csak a wowwal! Játszottam én már cod4,metin2,cs 1.6,fable,doom,quake stb.. játékokon de ott érdekes nem dob ki, vagy csatlakoztatna le a szerverekről!
2013. okt. 2. 15:15
 2/2 anonim ***** válasza:
Kar a kerdesert mert 1000 oka is lehet az ilyesminek es bocsas meg a valszomert mert csalodast kell neked okoznom(gondolom felcsillant a szemed az 1 valasz lattan es mily csalodas ezt latni)El tudom kepzelni hogy ez mennyire idegesito neked de nem tudok segiteni mert ennyire keves informaciobol nagyon nehez ezt megmondani.Az en tippem : Ha kidob menj vissza es kerdezd meg az admint hogy mi az oka annak hogy kidobott a szero,volt amikor nekem meg az adminok se tudtak megmondani miert kaptam kickeket reliable chanel owerflowed okkal,de azert kerdezd meg,bar szerintem ezt mar megtetted :- (
2013. okt. 2. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!