Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Serious Sam 3 Legyőzhetetlen...

Serious Sam 3 Legyőzhetetlen skorpió?

Figyelt kérdés
Elkezdtem vele játszani a játékot letöltöttem, nem vettem meg! az első pályán elakadtam ugyanis volt (van) benne egy olyan skorpió amit nem lehet megölni de miért? már nagyon idegesítő :/

2013. okt. 3. 17:13
 1/10 anonim ***** válasza:
Azért van benne mert a készítők szándékosan rakták bele a játékba pont azért,hogy aki letöltötte az ne nagyon tudja végig vinni a játékot.
2013. okt. 3. 17:16
 2/10 anonim ***** válasza:
Keress másik letöltést, valamelyik csapatnak csak sikerült normálisan feltörnie.
2013. okt. 3. 17:19
 3/10 A kérdező kommentje:
De ezt nem lehet valahogy orvosolni? :'( tpb-ről szedtem le vagy valahonnan máshol kéne úgy működik?:/
2013. okt. 3. 17:19
 4/10 sKillEr96 ***** válasza:
Nos, kedves Kérdező, ezzel nekem is problémám volt, és megoldottam! Valahol a tpb kommentek közt elvileg lennie kell egy linknek, hogy "ezt a patchet (vagy cracket, nem emléksze, már több, mint egy éve volt) szedd le és ezzel csináld meg a játékot, működni fog". NA arra szépen klikk, lezs egy másik torrent, patcheled vagy crackeled és már megy is a játék, jó szórakozást! Hozzátezsem, ahogy mondtam, nem ma volt, lehet hogy egyéb más dolgokat is kell csinálni, de én így oldtam meg valahogy.
2013. okt. 3. 19:31
 5/10 A kérdező kommentje:
sajna már nincs ott! de ha még emlékszel a linkre akkor átküldhetnéd :D
2013. okt. 3. 20:46
 6/10 sKillEr96 ***** válasza:

TBB-n írd be hogy serious sam 3, és ott válaszd a

Serious Sam 3 BFE CRACK ONLY 100% version 2

nevű file-t. Ha jól emlékszem, nekem ez jött be. De ha nem működik, keress crackfix-eket és valamelyik biztos működni fog, mert arra emlékszem, hogy TPB-ről szedtem le a crackfixet.

2013. okt. 4. 17:47
 7/10 A kérdező kommentje:
Igen köszönöm megvan mármint megtaláltam amit írtál hogy:Serious Sam 3 BFE CRACK ONLY 100% version 2 Letöltöm és megpróbálom!
2013. okt. 4. 20:53
 8/10 A kérdező kommentje:
Az utasítások szerint csináltam mindent de sajna most meg el se indul!
2013. okt. 4. 21:01
 9/10 sKillEr96 ***** válasza:
Akkor nincsen több ötletem, bocsi. Biztosan valami crackfix kell, az 100%, de nem tudom akkor, hogy melyik.
2013. okt. 4. 23:35
 10/10 A kérdező kommentje:
Rendben semmi baj:)
2013. okt. 5. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!