Érthetetlen probléma számomra!? Help!
videókártya driver
vírusirtás
memória,reg,vinyó tisztító,
milyen állapotban van a vinyód?mennyit forog sata,pata?
Eressz neki valamilyen tesztprogramot (javasolnám elsőre az Aida-t), hátha nem megfelelő a hűtés, Ez sajnos gyári hűtőknél nemegyszer előfordul mostanában.
Ha nem ez a gond, akkor futtass rajta a Hiren Boot CD-ről egy teljes rendszerellenőrzést, ha hardveres a probléma, az ki szokta mutatni.
1. Kommentelő: vírusirtás pipa. memória, reg tisztító pipa. vinyó az sata, kondíció 100% még kb 950 nap van hátra.. vinyó tisztító hát ez nem tudom milyen programmal kéne csinálni de csináltam advanced system care-el lemeztöredezettség mentesítést ezek után a probléma még mindig fent áll.. és hát a videó kártyával van egy kis probléma, azt írja hogy nincs ellenőrizve az illesztőprogram aláírása vagy micsoda, és amikor indítom a gépet általában úgy indítom hogy elindul->F8->Az illesztőprogram aláírásának megkövetelésének a tiltása..
lordsithlord:
[link] mit tudsz ebből levonni? a másik a Hiren Boot CD-t nem csináltam meg.
A hőmérsékleti adatok megfelelőek, ez kizárja a túlmelegedést.
Kellene rajta egy memória ellenőrzés, nem-e a memória írási - olvasási sebessége csökkent le, illetve ugyanígy egy HDD írási - olvasási sebesség teszt.
Nekem is hasonló problémám volt mostanában. Néha belassult, szaggatott (egér is), film közben is, stb. Processzorhasználat nem ugrott meg, winyó, memória, tökéletes állapotban, nem volt túlmelegedés, a winyó egy TRIM-es ssd, tehát a sebességével nem lehet gond, és bad szektor se...
Végül véletlen jöttem rá, hogy valamiért a háttérben futó utorrent okozta ezt. Ha bezártam, megszűnt a néha előforduló szaggatás. Szóval szerintem, ha legközelebb előjön a probléma, szép sorban egyenként zárd be a háttérben futó programokat, hátha valamelyik bezárása megoldja.
Rajtam csak a windows 7 újratelepítése segített. Egyelőre most jó, remélem nem jön elő megint.
Amúgy amit még érdemes megpróbálnod, az a driverek, és biosok frissítése(ezzel óvatosan). Esetleg töredezettségmentesítés, ha nem volt még. (bocsi nem olvastam el az összes hozzászólást)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!