Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Valaki játszik mostanában a...

Valaki játszik mostanában a LOTRO-val (Lord of The Rings Online? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Keresek valami jó MMO-ót, jó értékeléseket kapott ez a játék. Úgy tudom ingyenessé vált nemrég, de nem tudom ,mennyire. A D&D-t is ők csinálták és abban egy pár szint után csak fizetve lehetett élvezni a játékot.

Friss tapasztalatok?

2013. szept. 27. 22:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Én mikor legutóbb kipróbáltam (na jó nem tegnap volt) nem lehetett fizetés nélkül max szintre fejlődni. Van egy szint 20 körül talán, amit ha elérsz, átérsz egy területre ahol nem kapsz questet, csak ha megveszed az oda szóló packet, vagy valamilyen expansiont ami még sokkal drágább. Ezt elvileg lehet a játékban szerzett különleges érmékkel megvenni, de nem kapsz annyit, hogy könnyen megkapd.

Az ingyenes MMO-k közül én az AION-t ajánlom, esetleg a Rift-et bár abban nem fejlődtem sokáig, hogy tudjam mennyire fizetős.

2013. szept. 27. 23:17
 2/4 A kérdező kommentje:
D&D-ben is úgy volt, hogy egy szint után csak fizetve vannak questek :/ Gondoltam itt is ugyan az lehet. Köszi a választ!
2013. szept. 28. 00:11
 3/4 anonim válasza:

Neverwinter Online-t nagyon ajánlom! :) szép grafika, igazi D&D, pvp is jó, az insták is nagyon jók, és nem p2w:)

én is csak azért hagytam abba, mert max szint után nem volt időm 45perces instákra + mert a gépem leglowabb grafón sem bírta nagyon, de nagyon akadva is felhúztam max szintre, mert nagyon jó volt annak ellenére:)

2013. okt. 20. 19:21
 4/4 A kérdező kommentje:
Játszottam a Neverwinterrel, tetszett nagyon, már majdnem max szintű rugóm volt, erre teljesen szétnerfelték a rugókat. Ott is hagytam a játékot...
2013. okt. 20. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!