Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A WoW a végét járja?

A WoW a végét járja?

Figyelt kérdés
2013. aug. 30. 01:03
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, csak csökken a bázisa mivel már nem tud újat mutatni. De még mindig bőven nyereséges és a legtöbb előfizetővel rendelkező mmo.

Szerintem az előfizető bázisuk még csökken egy kicsit majd beáll egy olyan szintre amivel még évekig elélnek.

Ha majd jön egy új kieg akkor megint megugrik kicsit a létszám.

Tört szervereken is még több százezren játszanak nap mint nap, pedig azok az igazi wow feelingnek a felét se adják, szóval nem a játékélménnyel van most se baj, csak kicsit megöregedett a játék és már nem jön annyi új mmo játékos mint régen. Beszűkült a piac.

Én 2009 óta nem játszom ( csak a free days akciók keretében léptem be azóta megnézni mi történt a világgal:) ), de ettől még semmi bajom a wowwal.

2013. aug. 30. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!