Az xbox 360 és a PS4 valóban már nagyon a végét járja? (Többi lent. )
"Nos halottam olyan pletykákat hogy a microsoft még nem facsart ki mindent az xbox 360-ból és még lenne ott egy kis energia mivel az xbox játékok fele arcade ami nem használja ki a gép teljesítményét."
És ez milyen összefüggésben van azzal, hogy nem arcade játékok meg 99%-ban használják a hardvert?
"Ti ezt igaznak vélitek vagy van valóságalapja?"
Irgalmatlan nagy baromság.
"Mert észre venni már azért hogy az xbox 360 már dolgozik rendesen a mai játékokkal és max teljesítményen pörög a rendszer szóval nem értem a microsoft mit akar még az xbox 360-tól."
Hogy, hogy mit?
Bevételt bevétel bevételt.
Ha úgy gondolják, hogy azzal lesz több bevétele, hogy kiadják még az új játékokat lebutítva a régi konzolra, akkor azt fogják tenni.
Ha úgy gondolják, hogy akkor lesz több bevétele, ha megszűntetik a támogatottságot és így kénytelenek lesznek az emberek új konzolt venni, akkor azt fogják tenni.
Ez már csak a közgazdászaikon múlik...
azért mégiscsak 7-8 éves konzolokról van szó
ettől függetlenül még bírnák szerintem 1-1,5 évig
viszont most megjelent a Wii U, úgyhogy a Sony-nak és MS-nek fel kell zárkóznia új konzolokkal
A WII-U még a jelenlegi konzolokat sem éri utol,nem hogy a next-gen gépeket.
Ez az érvelés fail.
A PS3 blue-ray is csak parasztvakítás mert az 50GB lemezeken 7-8Gb játékok vannak,Tomb Raider kb:8.5GB Bioshock Infinity kb:7.5GB még az Uncharted3 is csak 24GB akkor mi értelme van az 50GB lemezeknek?
Megmondom drágábban lehet adni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!