Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez normális vagy valami a...

Ez normális vagy valami a végét járja?

Figyelt kérdés
Kiváncsiságból megnéztem a proci és az alaplap hőmérsékletét.Alapjáráton a proci 56C az alaplap pedig 47C .Viszont ez beáll állandó hőmérsékletre se alá se fölé nem megy akármit csinálok.Ez normális?

2013. aug. 10. 09:29
 1/4 pinkpancser ***** válasza:

Milyen proci? Hány % a proci terhelése? Milyen hűtő? És mikor volt megtakarítva? És szellőzik a ház?

Ha nem szellőzik rendesen akkor természetes, hogy akár alap terhelésnél is ilyen magas legyen a proci hőmérséklete, mivel csak a 47 fokos levegőt keringetve hűt. Érdemes még a táp ventijét is megnézni, mert az keringet valamennyi levegőt, de ha döglődik akkor az sincs.

2013. aug. 10. 10:23
 2/4 A kérdező kommentje:
Intel 3000-es proci.Tegnap raktam rá pasztát és nemhasznált.Egyébként a proci terhelés olyan 10-25% átlagban.
2013. aug. 10. 10:59
 3/4 pinkpancser ***** válasza:

Intel 3000 az ha jól emlékszem, 85W, aminél gyári hűtővel melegben könnyen előfordulhat ez a hőmérséklet, főleg ha vastagon volt (fehér) pasztázva. Viszont a ház szellőzésével lehet baj, ha 47 fokot mér a rendszerre.

Nekem most 28 fokos szobában 37 a rendszer, 39 a proci.

2013. aug. 10. 11:11
 4/4 A kérdező kommentje:
Biztos a szellőzéssel van baj mert levettem az oldalát és most beállt. 38-40C
2013. aug. 10. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!