Ha az audi 80ban ugyan az a 1.9 TDI motor van mint a golf 3-ban akkor miért mondják azt hogy az audi 250ezernél már a végét járja a golf pedig lemegy a térképről?
Ezt hol hallottad hogy a 80-as audi 250e-nél a végét járja?
Jár hozzánk egy szerelő vásárolni 1.9 tdi 80-asa van, 84,000-et mutat az óra - most fordult körbe! Az autó szegény már elég leharcolt, de a motor még nem kapott generált soha....
A 80-as Audi híresen strapabíró járgány, azért van még belőlük mindig nagyon sok az utakon, pedig már vagy 20 éve nem gyártják egyáltalán.
Én már láttam rohadó audit, de nem olyan mértékben mint az angol hondák. Van egy 100-asunk, eddig egy hengerfejgenerálon van túl és az egymillión is, a sárvédő élei rohad mert a kő szétverte a műanyagot is és ott állt meg a víz.
ja amúgy GTD-t akartam írni nem GTF-et
Az az Audi azért rohadt, mert tuti össze volt törve csúnyán, és nem csinálták meg rendesen.
És az a 80-as azért haldoklott 250.000 km-nél, mert vagy átfordult már egyszer az óra benne, vagy minden volt tulajdonosa visszatekerte eladásnál. És gondolom minden 80-asnak volt már vagy 10 tulaja. Szóval ezért.
Hmmm a kérdésedre válaszolva....ez olyan golfos drosztos magasztalós duma .
Ne vedd figyelembe ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!