Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mit tegyek? Ezt megszívtam!?...

Mit tegyek? Ezt megszívtam!? ( lent )

Figyelt kérdés

Na szóval:

Megvettem a Counter Strike Global Offensive-t, és hát mivel saját gépem van, melyet csak én használok ( laptop ), ezért a Steam Accountomból soha nem jelentkeztem ki! ( Jelszó megjegyzése opciót használtam! )

Ugye mivel nyár van, leugrottunk a Balatonra spanokkal egy kicsit kiruccanni, 4 napra! Laptopot otthon hagytam a nagy sietségben!

Mivel otthon hagytam, a 10 éves kistesóm belépett a Steamembe, és használta a Counter Strike Global Offensive-ot!

Ezzel még nem is lenne baj, de letöltött egy csalást, és ezért Vac Bann-t kapott!

Na szóval. Az lenne a kérdés, hogy ez a bann meddig tart, vagy hogyan lehet feloldani??

Már írtam a Steamnek, de le se sz@rnak, nem válaszolnak!

Meddig tart, és hogyan lehet feloldani??

2013. aug. 16. 21:46
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha betudod bizonyítani minden kétség nélkül, hogy nem csaltál, és szétbombázod őket levelekkel, akkor talán, de amúgy esélytelen, nem fognak feloldani.

Nem hiába tiltottak le.

2013. aug. 16. 22:11
 2/7 anonim ***** válasza:

hogy meddig tart azt neked kellene tudni, valoszinu csak kaptal valami uzenetet ahol irja

feloldani nem hiszem hogy tudod... ehhez hasonlo "kifogast" naponta tobbet is kapnak, nem dolnek be neki, ezert sz*rnak valaszolni

2013. aug. 16. 22:16
 3/7 A kérdező kommentje:

Hát akkor ez szivacs.... 5000 Ft-ot kidobtam... a p*cs*ba...

Soha nem fogják feloldani??

2013. aug. 16. 22:29
 4/7 anonim ***** válasza:
Fizessen ki az öcséd egy új cs-t.
2013. aug. 16. 22:49
 5/7 anonim válasza:
Látod én ezért kódoltam le a laptopomat. Akár ha csak kimegyek a budira, lecsukom a gépet, azonnal kilép a fiókból, aki pedig felnyitja, az jelszókéréssel találja szemben magát. Ennyi.
2013. aug. 17. 01:54
 6/7 A kérdező kommentje:

Jó aranyos vagy.. köszi... a 10 éves öcsém adjon nekem 5.000 Ft-ét?? ezt komolyan gondolod??

Nem fogják feloldani soha?

2013. aug. 17. 18:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem fogják, a csalás örökös kitiltással jár. Az öcsédnek meg kellene azért mondani, hogy ne a te gépedre töltögessen le cheateket, meg csaljon játékokon, mert ez a vége.
2013. aug. 18. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!