A ti lovardátoknál vannak OSTOBA emberek? Én megszívtam.
Olyanokra célzok akiknek be nem áll a szája a pletykálkodástól, káromkodásból, imádják a másikat kibeszélni, esetleg kidumálják a családotokat, állataitokat.. stb.
Én is hasonlóan jártam. Pont lótakarításból értem vissza, megakartam keresni az edzőmet, megbeszélni a legközelebbi időpontot (az ugratást gyakoroljuk). Elmentem a nyergeshez hallottam hogy pár picss@ meg az edzőm beszélget. Jól van leültem a kisszékre de előtte köszöntem a piccs@knak (tehát egy ideig tudták hogy ott vagyok de gondolom mikor a fal mögé mentem a kisszékhez azt hitték elmentem). Míg vártam az edzőmet, addig hallotam hogy edzőm és a kis barbik miket mondanak. Először kibeszéltek engem utána jött a családom minden tagja, végül rátértek a kutyámra, a lovaglótudásomra. (Privátba aki szeretné majd megírhatom miket mondtak, de nem itt mert kínos lenne)
Ennek mi köze az állatokhoz?
Ostoba emberek mindenütt vannak.
Pletykásak is.
Van ennek bármi köze ahhoz, hogy épp az ugratást gyakoroljátok? Mi köze a kérdésnek a lovakhoz? Nem értem.
Akkor tessék innen lelépni. Az edzőnek meg mondd meg, hogy nem szép dolog más emberek életén csámcsogni.
Az új helyen meg ne adj ki magadról mindent.
A ti lovardátoknál vannak OSTOBA emberek? ez a kérdés. :D
(csak nagyon dühös vagyok) illetve a lovardák lennének a témák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!