Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszívtam. :D Szerelmes lettem az egyik legjobb lány barátomba. Mit tegyek? :D
Nekem egy lány barátom van, akit ismerek 17 éve, sose állna fel rá pedig jó csaj... talán mert túl régi az ismeretség és rokoni szintű a kapcsolat.
Két hét az bakfity.. ha nem valami rég óta tervezgetett kapcsolat, hanem amolyan szórakozóhelyen felszedte féle, hát szard le, hagyd figyelmen kívül. Mi az a két hét ugyan.. zéró kötődés, a végén még komolyabbra fordul közöttük :D. Mérlegelj józan ésszel, mennyire komoly a mostani kapcsolata, mennyire gondolod te komolyan és mennyi az esélye, hogy labdába rúgsz a csajnál.
"Pedig szerintem és nagyon sok barátom szerint is nagyon össze illünk."
Épp ezért nem fogtok összejönni.Így szokott ez lenni sajnos
Ha 2 hete van az nem téma. Akár rá is hajthatsz.
Mondjuk az nem mindegy, hogy Ő mit érez? Tudna rád férfiként gondolni vagy már "csak" a barátja lehetsz? Ha még van esély akkor ne fogd vissza magad, ha nincs akkor ne kavarj bele az életébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!