Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mit szóltok Master Yi "balance...

Mit szóltok Master Yi "balance"-olásához? Szerintem erősebb lett, mint volt. (LoL)

Figyelt kérdés

Na meg már minden meccsen ott van. Nem elég, hogy marha olcsó, de olyan op, hogy hihetetlen. Szerintem nem egyenlítették ki, hanem buffolták lényegében.

Vagy én látom rosszul?

2013. aug. 12. 23:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Earlyje gyengébb, lateben erősebb. De megkapta a Darius nerfet ő is. Egy ad yi még mindig jobb, mint az 1 hitelős ap. Több, és olcsobb armoros cuccok vannak. A healjét is lelehet felezni sok modon. És nem olyan nehéz kifocusolni teamfight elején.
2013. aug. 12. 23:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Első már nincs ap yi, a Q-ját át tették ad szorzóra. Amúgy jobb lett szerintem mint volt és egyáltalán nem op, csak meg kell tanulni ellene játszani.
2013. aug. 13. 00:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Úgy értettem, hogy még mindig jobb dolog a reworkölt Yi ellen menni, mint a régi ap Yi ellen.
2013. aug. 13. 01:21
 4/4 A kérdező kommentje:
Akkor lehet az a baj, hogy mivel újragyúrták kicsit, MINDEN meccsen ott van. És mivel elég erős (senki ne mondja, hogy nem :D) szemet szúr.
2013. aug. 13. 06:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!