Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Csak szerintem lesz jobb a...

Splintercell kérdése:

Csak szerintem lesz jobb a Watch Dogs, mint a GTA V?

Figyelt kérdés

Láttam a gta v hivatalos gameplay videót, és megmerem kockáztatni hogy a világ egyik legjobb játéka, csak a watch dogs jobbnak tűnik.Ez a hackeléses dolog nagyon ötletes és szerintem szebb is.

Na mindegy, csak arra lennék kíváncsi hogy mások mit gondolnak. :)

2013. júl. 10. 14:53
 1/7 anonim ***** válasza:

nos a GTA nagy kultusznak örvend és elég szép múltja van, de hiába jön ki egy újabb rész attól az még GTA lesz, értsd ezt úgy, hogy lehet hogy tök jó a története és szebb a grafika, de a szabad kóborlásba sok új dolgot nem tudnak belerakni, legalábbis GTA kereteken belül

a Watch Dogs egészen új játékelemeket és módokat fog tudni felmutatni, amik egy GTA-ban nem állnák meg a helyüket

2013. júl. 10. 14:58
 2/7 A kérdező kommentje:
gondolom arra gondolsz hogy a gta-t kifullozták a lehetőségek terén
2013. júl. 10. 15:03
 3/7 anonim válasza:
Erről a Watch Dogsról még nem is hallottam, de érdekesnek tűnik. Megnéztem egy gameplayt, szerintem nem jobb a GTA-nál, deugye azok az ízlések meg pofonok... :)
2013. júl. 10. 15:16
 4/7 A kérdező kommentje:
Ja de nem ritkán látni olyat játékban hogy meghackeled a kereszteződésben a lámpákat és egy hatalmas karambol lesz, szerintem zseniális, de persze ízlések és pofonok :)
2013. júl. 10. 15:30
 5/7 anonim ***** válasza:
Csak szerintem nem kéne 2 eltérő stílusú játékot összehasonlítani?
2013. júl. 10. 15:31
 6/7 A kérdező kommentje:
Azért annyira nem eltérő, mármint ha nem lenne ez a hackeléses dolog akkor szinte gta, de akkor nem lett volna értelme megcsinálni :)
2013. júl. 10. 15:37
 7/7 Lord Keri ***** válasza:
100%
Én most néztem mind a kettőről előszőr gameplay videót, de ezek alapján a GTA V sokkal ígéretesebbnek tűnik!
2013. júl. 10. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!