A skyrim csak szerintem rossz játék?
Fableból van 3? :O khm Akarom mondani: a skyrim nem rossz, csak nálam pl olyan mint az oblivion :) mindkettővel elszórakoztam szűk egy hétig, aztán azt mondtam hogy meguntam. Nem köt le. Grafikailag koránt sem olyan jó mint mondják (HD pack-al tényleg egész szép, de még mindig nincs pl lábam, ha valakit megölök hat órán át csúszik lefelé a hegyről, ha kívülről nézem magam hajlik a nehézpáncél mikor futok, stb), de efölött átsiklik az ember mert távolra nézve a táj gyönyörű, és banyek 2 kézzel lehet varázsolni ez zseniális (a lábamat akkor is szeretném látni, de én már csak ilyen vagyok, ez a mániám).
Szóval röviden: egyetértek, nem tudja lekötni az embert (a százhatvankilencedik sírból felálló fickónál már csak unottan nyomkodtam a gombot, hogy visszapüföljem a helyére), de néhány momentuma miatt mégsem nevezném szarnak (pl a csapdáit szeretem, egy-két küldetés tényleg nagyon jól van kitalálva, meg... öhm hogy is mondjam... van kétkezes varázslás... kamehameha XD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!