Feltűnt már másnak is hogy az EA játék sorozatok egyre inkább rossz irányba mennek el?
Figyelt kérdés
Anno volt az első három Harry Potter játék, mind nagyon jó, de a negyedik résztől kezdve egyre gyérebbek lettek
A MoH Warfighter is eléggé alul maradt
Need for Speed már egy jó ideje nem hozza azt amit a rajongók elvárnak
Új Army of Two is eléggé alul szerepelt
2013. máj. 26. 19:13
1/9 anonim válasza:
Mindenkinek feltűnt, hisz újabban ismét az egyik legrosszabb kiadóként emlegetik.
2/9 A kérdező kommentje:
akkor nem én vagyok az egyetlen :P
2013. máj. 26. 19:25
3/9 anonim válasza:
emlékszem mikor 2005-ben megvettem a Harry Potter 4-et, kb. 3 délután alatt kijátszottam aztán meg ki voltam bukva hogy adhattam ki erre ennyi pénzt :D
Need for Speed Hot Pursuit 2010 szerintem egész jó lett, de a MoH:W és az AoT Devil's Cartel tényleg vackok lettek
4/9 anonim válasza:
A Battlefield az egyetlen olyan játék az EA-tól, amely tartja a régi hírnevét, a többi kivétel nélkül egyre jobban megy le a süllyesztőben.
5/9 anonim válasza:
#3 Dead Space is még tartja azért magát
7/9 anonim válasza:
A Harry Potter 1-2-3 játék az tényleg jó volt, a negyediket már én se vettem meg. Ez a kilométerekkel a fejük fölött lebegve lesni őket (főleg a negyedik résznél), elég lesújtó volt. Az 5. rész meg a hadonászással és majd lesz valami, meg irritáló volt.
8/9 anonim válasza:
Azért a FIFA szerintem meg egyre jobb..
9/9 -pite12- válasza:
a need for speed szerintem egyre jobb! a harry pottertben egyet értek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!