Minecraft? Szerintem sims? Szerimtetek?
Figyelt kérdés
Láttam sok olyan szervert a cool craft meg a hu minecraft szerereit amiben munkátvállalsz veszel egy telket és csak oda építkezhetsz meg van pénz stb.stb.De nem értem hogy miért jó ezekkel a szerverekkel játszani akkor inkább simsezzen az aki ezekkel játszik.Szerintem a minecraft arra van hogy kreatív légy nem pedig holmi vacak szerepjátékra.Pén pfft minek minecraftban.Szerintem az ilyen szervereken csak 8-12 évesek játszanak vagy olyan emberek akiknek nincs kreativitásuk.De ha valaki élvezi akkor mondja már el nekem mit élvez abban.2013. aug. 10. 01:11
1/2 anonim válasza:
Szerintem a versengést meg , hogy nem egyedül játszanak . Én játszok ilyen szerveren és tök jó érzés ha pl. a szomszédoménál nagyobb / szebb házam van ilyesmi . Együtt lakni valakivel a munka meg azért jó mert könnyebb úgy anyagot szerezni a pl. vadász vagy és lelősz 10 malacot kapsz érte 1000 $ - t és meg tudod venni a pl. vascsákányt .
2/2 anonim válasza:
A Simsbe korlátozva van sok minden míg a minecraftban nincs:D ennyi:) a játékosok kihasználják a kreativitásukat és plussz örömöt jelent az is ha ezért meg kell dolgozzanak.
Mert pl. szabad szerveren nem jó látni ha játszol 1 hetet és elérsz valamit és jön 1 srác aki 1-2 óra alatt ott van ahol te akár pénzbe akár nyersanyagba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!