Minecraft szerver ezen igényeknek megfelelően? Létezik egyáltalán?
Aki tud olyan szerót (tört (cracked)) ahol nem kell elolvassak 25 percen keresztül 35ezer szabályt táblákról, hogy aztán még fizessek is azért h kiteleportáljanak a spawnról, az szóljon.
Nem érdekel a kezdő rang, nem érdekelnek a vip tagsággal járó extrák, egy szerót akarok ahol lehetőleg rajtam kívül más is játszik, és építkezhetek. Csak úgy ahogy a játék eredetileg előírja.
kb 4-5 napja játszok ezzel a játékkal. Single playerben b*szott hamar megunom, multiban pedig nem találtam még normális szerót. Kivéve egyet... tegnap este tönkrevágták, azóta halott
SuzyMC rendezett, a tulaj (Suzy) legtöbbször fenn van. Igaz meg kell csinálni 1 kvízt, hogy member legyél, de nem sok táblát kell elolvasni.
Tudok egy másik jó szervert is, MokusCraft a neve, ha akarsz, megkereshetsz. (Shapmaiore a nevem, moderátor vagyok)
IP-t nem tudok adni fejből, keress rá.
Nem uralják pisisek, mert rendet csapunk köztük.
Szerintem erről már kicsit lecsúsztál. Én körülbelül egy-másfél éve próbálkoztam multizni, akkor még egész jó volt a közösség.
Most meg fórumozni és könyörögni kell kis pcsöknek, hogy engedélyezzék a karakteremet. Egyszerűen nevetséges az egész, ami lett.
1.6.2-es szerver, egy rövid szabály van: pár soros bemutatkozást kell írni a honlapon, ezzel vannak kiszűrve azok, akik csak rongálni járnak fel. Megbízható admincsapat 9 taggal, 3 korosztályban. Logrendszer, így aki rongál, lop, az kiderül.
lavstud.zapto.org
Nagyon jó szerver, keressetek rá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!