Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Minecraft szerver ezen igények...

Minecraft szerver ezen igényeknek megfelelően? Létezik egyáltalán?

Figyelt kérdés

Aki tud olyan szerót (tört (cracked)) ahol nem kell elolvassak 25 percen keresztül 35ezer szabályt táblákról, hogy aztán még fizessek is azért h kiteleportáljanak a spawnról, az szóljon.

Nem érdekel a kezdő rang, nem érdekelnek a vip tagsággal járó extrák, egy szerót akarok ahol lehetőleg rajtam kívül más is játszik, és építkezhetek. Csak úgy ahogy a játék eredetileg előírja.

kb 4-5 napja játszok ezzel a játékkal. Single playerben b*szott hamar megunom, multiban pedig nem találtam még normális szerót. Kivéve egyet... tegnap este tönkrevágták, azóta halott

2013. aug. 9. 21:15
 1/8 anonim ***** válasza:
SuzyMC.
2013. aug. 9. 21:17
 2/8 anonim ***** válasza:
Hozzátenném h angol-magyar.
2013. aug. 9. 21:17
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát ha van, azt meg pisisek uralják akik folyamat nyavajognak chaten :D
2013. aug. 9. 21:18
 4/8 anonim ***** válasza:

SuzyMC rendezett, a tulaj (Suzy) legtöbbször fenn van. Igaz meg kell csinálni 1 kvízt, hogy member legyél, de nem sok táblát kell elolvasni.

Tudok egy másik jó szervert is, MokusCraft a neve, ha akarsz, megkereshetsz. (Shapmaiore a nevem, moderátor vagyok)

IP-t nem tudok adni fejből, keress rá.

Nem uralják pisisek, mert rendet csapunk köztük.

2013. aug. 9. 21:20
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerintem erről már kicsit lecsúsztál. Én körülbelül egy-másfél éve próbálkoztam multizni, akkor még egész jó volt a közösség.

Most meg fórumozni és könyörögni kell kis pcsöknek, hogy engedélyezzék a karakteremet. Egyszerűen nevetséges az egész, ami lett.

2013. aug. 9. 21:21
 6/8 A kérdező kommentje:
Hát tényleg elég érdekes egyik másik "közösség" amibe beleakadok. Az említett szerókat megnézem, danke
2013. aug. 9. 21:29
 7/8 Prym ***** válasza:
only-craft
2013. aug. 10. 16:28
 8/8 anonim válasza:

1.6.2-es szerver, egy rövid szabály van: pár soros bemutatkozást kell írni a honlapon, ezzel vannak kiszűrve azok, akik csak rongálni járnak fel. Megbízható admincsapat 9 taggal, 3 korosztályban. Logrendszer, így aki rongál, lop, az kiderül.

lavstud.zapto.org

Nagyon jó szerver, keressetek rá :)

2013. aug. 11. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!