Playstation 1 vagy Xbox classic? (lent)
Igen lehet kapni és konzolboltok is vannak amelyek javítanak még!
Itt a felvetés az volt hogy ps1 vagy xbox classicot akarsz venni nekem ez nem volt egyértelmű hogy egy ps1 hogy lehet összemérni egy classical ezért írtam a ps2 !
És szerintem több az mindig jobb itt a játékokra értem mivel többet adtak ki ps2 így több a választék nem beszélve az usb pendrive-os játékról szóval ha meg is hal az olvasó akkor még mindig ott az usb viszont a ps1-nél nincs ilyenre lehetőség az xbox-nál meg ott a hdd ha meg hal az olvasó akkor ha nem hibakódoz le csak egyszerűen már elöregedett a lézer és ezért nem képes olvasni még mindig ott az ftp.
Hószútávon mid a két gépnél tudnál spórolni a lemezeken de a ps1-nél nem viszont az a legolcsóbb .
De ha nem tudsz dönteni tégy úgy ahogy én van itthon mindegyikből legalább 1 :)
Inkább így írom a sárga ledes hiba az már elég komolynak számít a ps1 ha one gépet veszel szóval a kicsit annál ilyen hibák nincsenek ps1 gépem eladtam kb 3-honapra utána vissza került hál istenek ugyan olyan állapotban és én ezt a gépet még anno 14-évesen vásároltam az akkor össze nap számolt pénzemből mivel anyámék ilyenre nem adtak most vagyok 26 így ez a gép 12-éves szóval kimerem jelenteni hogy időt álló persze amiért az ember megdolgozik azt meg is becsüli és vigyáz rá ennek köszönhető hogy még a mai napig is elsőre beolvassa a lemezeket .
A ps2 slim gépem hát arról annyit tudok hogy gyenge az olvasó részük nekem a 2-tes gépem kb 2000ft-tomba van mivel hogy én direkt rossz olvasóst kerestem mert usb-röl játszok de más komolyabb gond talán ezekkel sincs!
xbox classic na ez az egyedüli gép amiért 8000ft kiperkáltam kb 4-éve van nálam de még semmi baja az olvasó elsőre olvas nincs túlmelegedési gond ez még a sivatagi hőséget is kibírnák és igen strapabíró jószágok de viszont ezeknél is előfordulhatnak hiba kódok pl én fél évre eltettem és amikor elővetem kapásból egy hiba kód fogadót hogy nem olvasható a hdd szétkaptam csatlakozót megmozgattam és kb ennyi már ment is előnyük otthon tudsz cseréni benne hdd ha tönkre menne te saját magad képes vagy módolni persze azért ehhez kell egy kis hozzáértés és sok utána olvasgatás de kerüld az 1.6 gépeket mert ha annál megdöglik a hdd akkor csak a csip maradt hogy újat készíthess bele 1.0-tól 1.5 elég 2db cd hogy hdd cserélj és módold ehhez netten található a szükséges dolgokat de ha ilyen gondokal nem akarsz foglalkozni akkor vegyél csipest .
-annyit még ha netán xbox vennél akkor tud hogy van rá psx emulátor tudsz ps1 játékokkal rajta játszani csak a hdd-re kell felmásolni a játékot és a ps2 nél is tudsz ps1 játékkal játszani soft mód és emulátor segítségével de csak cd-röl usb-röl nem.
26f voltam -ez nem neked szol (nem anyuci pénzéből vásárolok még mielőtt valaki hozzám vágná)
Üdv most érek csak rá megpróbálom videókkal elmagyarázni úgy könnyebb lesz de ami feltétlen kelleni fog az egy soft módolt memória kártya ezt már akár 3000ft ért is beszerezheted pl: vatera vagy ha van egy kártyád és van a haveri körödben valakinek módolt kártyája akkor azzal tudtok készíteni egy újat az kb 2perc.
Ha már megvan a kártyád akkor 2db programra lesz majd szükséged 1 usbutil v2.1 ez a program a pc-re kell ez egy db rar fájl amit kibontasz egy mappába és kész nem kell telepíteni ez fogja az iso fájlt átkonvertálni hogy az Open ps2 loader 8 felismerje ez a 2 program ez kell a már meglévő soft módolt kártyára felmásolni és egy hivatkozást létrehozni (készítesz egy új nevet a menübe amihez hozzárendeled) hogy a menüből indítható legyen.
Na ha ezek a dolgok érdekelnek akkor átküldöm privátban az egész csomagot tartalmaz leírásokat videókat stb
Játékokat a Teh iso zone -röl tudsz letölteni sajnos linket nem tudok beteni mert törlik
ezt írd be a keresöbe( Teh iso zone ) ha ez megvan az elsö ami betölt az oldalon és ott így lesz ki írva (The Iso Zone • Download Isos, Roms, Homebrew & Emulators for ...) ez alatt ott találod ezt a ki írást( Playstation 2 Isos) erre elég ha rákatintasz és már be is adja a ps2 iso-kat és válogathatsz söt ha el olvasod a játékok leírását vagy azok hozá szolásait akkor nagy valoszinüségel fogsz találkozni olyan ki írásal hogy opl8 work tehát opl8-cal müködik és tesztelve van de aminél ESR tested van ki írva az is müködik opl-en .
Ha usb-röl játszol nem kell pachelni az isot mert a usbutil konvertáláskor elvégzi egy gondal kevesebb
de azért itt a bemutató videó..
usbutil konvertáló program hogyan is kell :
http://www.youtube.com/watch?v=NKZvWVM6v2Q
a konvertálás mehet a pc-re vagy rögtön az adathordozora én rögtön az dathordozora konvertálok 4gb játékot kb 45ms altt konvertál át.
open ps2 loader 8 elf
ezt a programot kell a kártyára tenni a kártyára ugy tudod feltenni ha pc-röl átmásolod egy adathordozóra és a soft módolt kártyán már lesz fájl kezelő rész annak segítségével lehet átmásolni a memória kártyára.
http://www.youtube.com/watch?v=bhM2KKvNrX0
ez a videó neked 8:08 ms töl 10:10ms ig és 14:00ms töl 18:15ms ig lényeges itt mutatja be hogyan kell felmásolni az opl8-cat a kártyára és hogyan kell a menüben nevet készíteni és hozzárendelni az elf fájlt.
és ha ezek megvannak akkor már jöhet ez:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!