Playstation 1 vagy Xbox classic? (lent)
Figyelt kérdés
Néztem a neten egész olcsón lehet venni a ps1-et vagy xbox classic-ot. Nem kellene csúcs grafika mert tudom, hogy ezek a konzolok nem adják meg azt. Arra használnám, hogy néha régebbi játékokat nyomnék meg áthívnám a haverokat azt nyomnánk a játékokat. Megéri erre a célra ilyet venni? Ha igen melyiket; box vagy ps? Melyiknek mi a típushábá(i)? Ti melyiket ajánljátok? Tudom, hogy az xboxnak kényelmesebb a kontrollere de ez nekem nem számít.2013. aug. 12. 22:09
1/19 anonim válasza:
A mai napig van ps-em, rengeteg jó game van rá. Box csak 360-van így arról nem tok nyilatkozni. Am a ps2 is jó árban van szntem :D
2/19 anonim válasza:
Xbox, mert abba bele tudsz tenni nagy vinyót, és tudod tolni vinyóról a játékokat. Nem kell a lemezekkel szarakodni.
3/19 A kérdező kommentje:
szóval az xboxra fel lehet menteni a játékokat mint az újabbakra?
2013. aug. 13. 10:49
4/19 anonim válasza:
5/19 anonim válasza:
Xbox-ra akkor tudsz játékot tenni ha már módolva van pl: evox.és ezen belül van fájl kezelő rész én mondjuk az UnleashX tartom előnyösnek nagyon egyszerű a kezelése vagy az xbmc ezeknél nem kell mást tenned mint beteszed a lemezt és a fájl kezelőben felmásolod csinálsz hozzá egy hivatkozást hogy menüből indítható legyen kb ennyi .A két6 gép közt azért van egy kis ár rés mivel ps1 már kapsz akár 2500ft én ennyiért bírtam eladni a Ps One gépemet pedig én voltam az első gazdája de viszont a xbox classic-ért még ma is elkérnek 10000ft akár de azért ehez tegyük hozzá hogy igen strapabirok és a grafika is jobb mint a ps1-é de viszont a ps2 gépek nagyjából egy árban mozognak az xbox-al így még talán a ps2 is megérné megvenni mivel sokallta több játékot adtak ki rá.
6/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Melyikre adtak ki jobb játékokat? (leginkább fps és autós játékokkal játszok)
2013. aug. 13. 14:16
7/19 anonim válasza:
Akkor úgyszintén Xbox, mert annak a két hátsó ravasz a gáz és a fék, nem gombok. Jobb a vezérlése.
Ja, és megfertőztetek, vettem egy Xbox classic-ot az apródon, kis nosztalgia gyanánt. Hogy lehetne vajon kiküldeni VGA-ra?
8/19 anonim válasza:
helike 13 ha vga akarsz menny az xboxklub oldalára ott találsz leírást!
A ps2 mellett annyi érv szól hogy adtak még rà ki játékot 2013-ban is xbox 2007-ben adták ki az utolsót.
9/19 anonim válasza:
PS1-ről beszél a kérdező, nem 2-ről.....
10/19 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy jó a ps2 is de én a fennt említettek közül szeretnék venni. Mindegyikhez lehet kapni alkatrészt meg kontrollert? van aki javítja még? előre is köszi
2013. aug. 13. 22:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!