Ps4 vs Xbox one?
Ki mit vár az új konzoloktól?
És tudjátok már melyiket akarjátok?
Asszem még úgy is inkább a PS-t választanám.
Kérdező: nézz körül neten, Microsoft nagyon elszart mindent, most próbál lábraállni, de én már sosem fogok megbízni bennük. Eddig is PS4 volt a jobb, de még ha ki is javítják az Xbox One hibák többségét én már akkor is maradok PS4-nél.
Nem azért kérdeztem hanem azért mert kíváncsi voltam rá.
Én ps4et veszek.
Ez attól függ h milyen játékkal akarsz játszani. Ha HALO-val akkor Box Ha KZval akkor PS4.
De még mindkettő csak a szárnyait próbálgatja. Ezek a gépek jók ugyan de a későbbi társaik gyorsabbak ,erősebbek és olcsóbbak is lesznek mint a mostani változatok.
Persze aki most akar vegyen csak szerintem később jobban megéri.
Ha belegondolok az első ps3 120 ba került és 40 GB-s hhd-je volt a mostaninak van 500 de lehet be nyomatni 750 GB-t is asszem. Plusz kevesebb áramot is fogyaszt.
Én mondjuk két év múlva végzek a sulival akkor munkába tok állni és ha lehet szerzek mindkettőt 4-5 év múlva úgy is megkapod 60-70 ér / konzol.
Bár több ramot lehetett volna beléjük nyomatni, legalább 16-ot.
Mert ha azt vesszük h 8 évig nem kapunk új konzolt ez akkora 2020-22 körül már nagyon kevés lesz.
Persze ez csak az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!