Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » World of Tanks segísetek hogy...

World of Tanks segísetek hogy melyik ágat folytassam tovább?

Figyelt kérdés

Na szóval van egy orosz T34-em és ott kettéválnak az ágak fel tudok menni a TD-hez vagy folytatom és akkor a végén tier 10-nél kapok egy közepes elit tankot..

Szerintetek merre folytassam?

2013. jún. 21. 12:13
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha nem játszottál még td-vel, akkor a medium tank ágat folytasd.
2013. jún. 21. 13:00
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem is T-34em van de én fel fogok menni TD ágra és azt fogom kihúzni. Remélem segítettem :)
2013. jún. 22. 00:00
 3/10 mindenmásnévfoglalt válasza:
100%
Szerintem mind a kettőt érdemes tolni, erősek az oroszok. Ha orosz t5 medium tankról beszélsz, tegyél kötőjelet. T-34: orosz t5 med, T34: amcsi t8 heavy prém.
2013. jún. 22. 12:44
 4/10 anonim válasza:
Menj át a TD-re
2013. jún. 22. 15:37
 5/10 anonim ***** válasza:
Személy szerint a páncélvadász vonalat ajánlom inkább főleg az Object 268-as vonalát(én végigmentem rajta és minden gép ott tökéletes) azok nagyon erősek. Jó az álcájuk, lövegük nagyot üt és mozgékonyság sem rossz. Egyedül páncélvédelem az amiben nem túl erősek. Ha inkább a harckocsis modorhoz vagy hozzászokva akkor természetesen a közepes vonalat folytasd.
2013. jún. 22. 17:02
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok választ. :D Van TD-m szeretem is jelenleg egy fullos StugIII... Már a tp és a pénz is kigyűlt a JagdPz IV-re de habozok szerintem az orosz ág nyerőbb.. Hiába jobb a statisztikája (pl. nagyobb sebzés stb.) de a gyakorlatba szerintem jobb lesz..

És akkor még egy kérdés: JagdPz E-100 VAGY Object 268 ?

2013. jún. 24. 21:34
 7/10 anonim ***** válasza:
Object 268 nem kérdés. Nem hiába 301ezer tp a kifejlesztése. Gyorsabb, rejtőzködőképessége jobb, lövege gyorsabb, pontosabb és átütésben erősebb. Páncélvédelme sem rossz bár arra nem igazán lehet támaszkodni. JPanzer E-100 egyedül sebzésben jobb(de a 268 is órásit üt) meg páncélban, de ennyi. Persze ez csak egyéni meglátás. A játékos stílusától függ minden. Én a 268-at ajánlom mert nagyon játékosbarát gép ha jól használják.
2013. jún. 24. 21:40
 8/10 anonim ***** válasza:

a jgpz e-100 már nem pálya mióta van fv215b 183..

Egyébként nem lehet összehasonlítani, az egyik med a másik TD. Attól függ melyik játékstílus áll hozzád közelebb, eszerint dönts.

Az orosz t-62A az egyik legjobb t10es med. Az object 268 szintén jó tank. Ha szereted az oroszokat, mindenképp érdemes kihúzni őket.

2013. jún. 24. 23:16
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat :D Amúgy egyet értek az orosszal nekem is szimpatikusabb, jobban szeretem a gyorsabb gépeket, mert azzal helyet tudok (nyilván gyorsan) és egyszerűbben változtatni a fordulékonyság, gyorsasága miatt..:)
2013. jún. 27. 21:15
 10/10 anonim ***** válasza:
Akkor még inkább az Object 268. Igazából az egy olyan gép ami ötvözi a közepes harckocsik mozgékonyságát a páncélvadászok tűzerejével. Ideális minden szempontból.
2013. jún. 28. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!