Szerintetek folytassam a szerencsejátékokat?
Hellóztok.
27 éves férfi vagyok és 10 éves korom óta próbálkozom a szerencsejátékokkal. Az elmúlt 17 évben minden héten feladok egy ötös lottó szelvényt amin öt kombinált számsor található. Még egy kettest sem nyertem soha. A hatoslottóval már 8 éve próbálkozom, minden héten három számsorral, de ott sem nyertem semmit. Az utóbbi két évben skandináv lottózom és tippmixelek is, de azokon sem nyertem semmit. Rengeteg sorsjegyet kapartam az elmúlt évek alatt, de azokon is legfeljebb az árukat nyertem vissza. Szerintetek van értelme fojtatnom a szerencsejátékokat?
Szia! 27 éves nő vagyok. Születésem óta soha nem lottóztam. Még egy kettest sem nyertem soha.
Most számold ki, 17 év alatt mennyivel több pénzem maradt magamra! :)
A válaszom tehát: Szerintem ne folytasd. Ha úgy érzed, az a sorsod, hogy nyerj, akkor pedig max. havi 1x próbálkozz valamelyikkel. Ha meg van írva, akkor a havi 1-el is megnyered!
Lehet én is veszek 1-et, csak azért, hogy elmondhassam, hogy az esélyt megadtam! :D
> Szerintetek van értelme fojtatnom a szerencsejátékokat?
Nincs. Elkezdeni sem volt értelme...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!