Ti mikor vesztek Nextgen konolt? Miért? Milyet? ..
Nekem most egy Xbox 360-am van. 2010 karácsonyára óta van meg.
Gondolkodtam, hogy majd kéne új generációs konzol, valószínűleg PS4-et választanám.
Viszont még várnék vele egy 1-1,5 évet. Ti melyiket veszitek?
Megjelenéskor, vagy vártok még vele?
Xbox 360 még meddig marad támogatott és milyen szinten?
Következő generáció szerintetek meddig fog "élni", maradnak azok is annyit, mint a mostaniak?
1 év alatt szerintetek mennyit fog csökkenni az áruk?
Mennyiről kezdenek Magyarországon?
Játékok drágábbak lesznek rájuk, mint a mostani árak?
Használt játékok mennyi idő alatt terjednek el(PS4), azok ára?
Szolgáltatások mekkora része lsz elérhető Magyarországon(Xbox-PS), melyik lesz kihasználhatóbb itt?
1 év alatt kb. hány játék jön ki rájuk?
Tudom, hogy ezekre nincsen pntos/ hivatalos válasz, IGAZÁBÓL A VÉLEMÉNYETEKRE VAGYOK KIVÁNCSI.
Egyelőre ezek a kérdések merültek föl bennem, de nyugodtn bőven írjátok le a véleményetek.
X1-et nem os tudsz egy ideig venni.
Nem vagyunk tamogatott orszag csak a Sony tamogatt.
X1-es jatekot itthon aktivalni se tudsz.
Már a ps3-on is lehet tv-ni.
Hangvezérlés minek egy konzolba?
Ti meg mire használnátok:nem tud magyarul.
Még az elején venni se lehet itthon nincs támogatás az elejétol de ha veszel egyet külfoldrol nem tudsz vele jatszani a 24 oras bejelentkezés miatt mert az ip cimedet is nezi.
Már nincs 24 órás bejelentkezés, eltörölték, a használt játékok korlátozásával együtt.
Azért annyit a többség tud angolul, hogy "Xbox on" meg "watch TV".
Az én véleményem az,bár nem vagyok konzolos...de szerintem mindenképp kell várni ha nem is 1 évet,de 3-4 hónapot minimum a "szerkezet" kiadása után,mivel ezzel lehet látni hogy hogy fejlődnek a ketyerék,a játékok mennyisége stb...
Személy szerint,ha vennék,én a ps4-et tartom jobbnak,egyszerűen az "exclusive" játékok kb ugyanolyan jók lesznek mint xboxra,a "nextgen"(nemtudom miért hívják ezt következő generációnak,egy számítógép masina kb 3 hónap múlva úgy is jelentősen erősebb tud lenni ezeknél,szóval nekem nem hozza azt a hatalmas előrelépés dolgot) játékok,(hagy ne soroljak...) meg mindkettőre kifognak jönni.A PS4-nek erősebbek az összetevői,bár ez nem azt jelenti (szerintem) hogy erre a ketyerére szebb grafikát csinálnak,hanem esetleg jobb képkockaszámról beszélhetünk,tehát összegezve a véleményem a ps4-re esne.
utána olvastam de arrol egy szot se hallottam hogy lehet aktivalni itthon a jatekot.
De akkor vegyuk ugy hogy nem szoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!