Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ti mikor vesztek Nextgen...

Ti mikor vesztek Nextgen konolt? Miért? Milyet? ..

Figyelt kérdés

Nekem most egy Xbox 360-am van. 2010 karácsonyára óta van meg.

Gondolkodtam, hogy majd kéne új generációs konzol, valószínűleg PS4-et választanám.

Viszont még várnék vele egy 1-1,5 évet. Ti melyiket veszitek?

Megjelenéskor, vagy vártok még vele?

Xbox 360 még meddig marad támogatott és milyen szinten?

Következő generáció szerintetek meddig fog "élni", maradnak azok is annyit, mint a mostaniak?

1 év alatt szerintetek mennyit fog csökkenni az áruk?

Mennyiről kezdenek Magyarországon?

Játékok drágábbak lesznek rájuk, mint a mostani árak?

Használt játékok mennyi idő alatt terjednek el(PS4), azok ára?

Szolgáltatások mekkora része lsz elérhető Magyarországon(Xbox-PS), melyik lesz kihasználhatóbb itt?

1 év alatt kb. hány játék jön ki rájuk?

Tudom, hogy ezekre nincsen pntos/ hivatalos válasz, IGAZÁBÓL A VÉLEMÉNYETEKRE VAGYOK KIVÁNCSI.

Egyelőre ezek a kérdések merültek föl bennem, de nyugodtn bőven írjátok le a véleményetek.

2013. jún. 12. 22:45
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
Mindig is Xbox párti voltam, mindig az is fogok maradni, igaz, ezt az új konzolt nagyon elrontották, ezért én inkább várok még vele, addig inkább az asztali gépem újítom :) és elvileg másolt játékkal nem is lehet játszani, mert folyamatos internet kapcsolat kell ahhoz, hogy tudj játszani :)
2013. jún. 12. 22:51
 2/29 anonim ***** válasza:
11%

Jó sok kérdésed van felét meg se lehet még válaszolni xD

[link]

[link]

Itt vannak témák hogy eddig mi lesz rá meg későbbiek folyamán folyamatosan vezetik hogy mi mikor jelenik meg.

Ps3 elvileg támogatott lesz 2-3 évig majd lassan úgy jár mint ps2.

Ps4:

1 év alatt szerintem a kezdőárhoz képest nagy csökkenés lesz [azt mondták hogy 400 dollár lesz a gép olyan 90-100ezer lesz szerintem itthon max 110ha g*cik]

Illetve multi nem lesz ingyenes a multi hanem 5dollár havonta 1 évre kitesz 1 játék árát

Illetve játékok ára elvileg max 60 eur lesz bár kitudja itthon mennyi, csak remélem nem úgy lesz mint ps3on hogy hiba 5-6 éves a játék 5ezer újonnan...

Én ps4 et fogok venni de nem most [remélem lesz erőm megőrizni a mostani kitartásom xD], hanem várok vele 2-3 évet (nem csak azért hogy az árak csökkenjenek hanem hátha lesz rá törés bár sony túl jó védelmet csinál)

2013. jún. 12. 23:10
 3/29 anonim ***** válasza:
0%

Egyiket se ... nem éri meg pénzben , főleg nem első hónapokban amikor horror ára lesz .

Ha nagyon választani kellene akkor inkább az Xbox One lenne ..

2013. jún. 12. 23:12
 4/29 anonim ***** válasza:
81%

"Viszont még várnék vele egy 1-1,5 évet. Ti melyiket veszitek? "

Mindenképp PS4-et, mint ahogy az emberek többsége is azt fog venni, de én is várok kb 1 évet, mert ki tudja nem-e lesz valami szériahiba, ami pár hónap után derül ki.

"Xbox 360 még meddig marad támogatott és milyen szinten? "

2014-ben még biztos elég szépen támogatott lesz, de egyre kevésbé. Játékok fognak még azért megjelenni rá 2-3 évig, de ezt pontosan nem lehet megmondani.

"Következő generáció szerintetek meddig fog "élni", maradnak azok is annyit, mint a mostaniak? "

Ezt is nehéz megmondani, de 5+ év ott is biztos lazán meglesz, talán megjelenésük után 6-7 évvel már megint bejelentik az újabb generációt.

"1 év alatt szerintetek mennyit fog csökkenni az áruk?"

Attól is függ mennyire fogynak, de szerintem a PS4 ára 120k-ról lemegy 100-ra, Xbox ára 150-ről 120-130k-ra. De ez is olyan, hogy nem lehet megmondani, de az biztos, hogy nem fog egy év alatt a felére lecsökkenni egyiknek sem az ára.

"Mennyiről kezdenek Magyarországon? "

Hivatalos infó nincs, de eurót átváltva PS4 120k-ra, Xbox One 150k-ra jönne ki. Mivel Sony és Microsoft is elég szépen van Magyarországon, ezért tippre hivatalosan is ennyi lesz.

"Játékok drágábbak lesznek rájuk, mint a mostani árak? "

Nem, legalábbis PS4-re semmiképp, mert Sony 60 dollárra korlátozta a játékok árait, annál drágábbat semmiképp sem fogsz látni (kivéve limitált kiadások).

"Használt játékok mennyi idő alatt terjednek el(PS4), azok ára? "

Ilyen csak PS4-en lesz, és nem valószínű, hogy olyan hamar már olyan sok használt játékot lehetne kapni. De PS+al amúgy is kapod majd folyamatosan az ingyen játékokat.

"Szolgáltatások mekkora része lsz elérhető Magyarországon(Xbox-PS), melyik lesz kihasználhatóbb itt?"

Mindkettőnél kb ugyanannyi.

Netflix meg mindenféle streamelős szolgáltatás egyiken sem lesz elérhető itthon, Xbox One-on a tv-s szolgáltatás sem lesz elérhető, meg ilyenek.

De mindkettőnél lehet majd multizni, meg PS4-en itthon is működik majd, hogy a háttérben frissít, meg magától letölti a cuccokat amikor ki van kapcsolva, meg a megosztások meg minden ilyesmi működni fog.

"1 év alatt kb. hány játék jön ki rájuk? "

PS4-re lesz több, E3-mon azt mondták 120 játék készül rá, amiből 100 még az első évben kijön. Mondjuk ebből nem tudom mennyi a kisebb, indie játék, de mindenképp több jön majd ki rá, mint Xbox-ra.

2013. jún. 12. 23:25
 5/29 anonim ***** válasza:

Legkorábban 2 év múlva veszek majd next-gen konzolt (PS4-t), de lesz az 3 év is szerintem, addig úgy is elvagyok még a PS3-mal.

Persze nem kizárt, hogy majd inkább PC-t veszek.

2013. jún. 12. 23:48
 6/29 anonim ***** válasza:
3%

Szinte biztos hogy mindkettőt megveszem,de először az Xbox One-t az első hat hónapot kivárom milyenek a visszajelzések, és már megyek is érte,utána jöhet a PS4.

A jelenlegi generáció,még tuti 1-2 évet futni fog 2014-ben, nagyon jó géme-k jönnek még rájuk.

Itt egy hozzávetőleges lista 2016-ig ami változhat.

[link]

Mennyit fog a Next-gen-ek ára csökkenni 1 év alatt?

Az attól is függ,hogy pörögnek az eladások ha jól mennének tegyük fel,akkor azt mondanám 10-12% között ha nem akkor 5-8%-ék.

A magyar árakat még nem tudni pontosan,mivel minden szabad áras,határ a csillagos ég.

A használt játékok elterjedése 1-1.5év körül attól függ hány ember vesz Next-gen konzolt.

Az Xbox One szolgáltatásai a Live kivételével,induláskor nem lesznek elérhetőek(TV-s,Videós) csak az USA-ban.

1-2 év múlva már nálunk is lesz,a Live is így indult 2006-ban USA-ban utána 2010-től Magyarországon reméljük most nem kell ennyit várni.

Szerintem a PSN,és a PS+ szolgáltatások elérhetők lesznek itt is kezdetben biztos nem minden de bővülni fog.

A játék listát előzőleg megtalálod 2016-ig.

2013. jún. 12. 23:51
 7/29 TaKy99 ***** válasza:
Majd csak akkor veszek PS4-et, ha kijön az "újrabőrözött", gyermekbetegségektől megfosztott verzió, mint ahogy a PS3 esetében a Slim. 2007-2009 azaz cirka 2 év múlva. Addig meg úgyis lesz támogatása a PS3-nak. Ahogy a PS2-nek is a Slim PS3 megjelenésével szüntették be igazán. Talán az ára is lejjebb kúszik egy százassal a 400 Euróról. ;)
2013. jún. 13. 08:42
 8/29 anonim ***** válasza:

"Az Xbox One szolgáltatásai a Live kivételével,induláskor nem lesznek elérhetőek(TV-s,Videós) csak az USA-ban.

1-2 év múlva már nálunk is lesz,a Live is így indult 2006-ban USA-ban utána 2010-től Magyarországon reméljük most nem kell ennyit várni."

Hidd el, hogy a tv-s, videós szolgáltatások nem lesznek sohasem elérhetőek itthonról, elég egyértelmű okai vannak.

2013. jún. 13. 12:32
 9/29 anonim ***** válasza:
0%

Erre azért nem vennék mérget a helyedben.

Különben is, süt belőled a gyűlölet az MS-el és az Xbox-al kapcsolatban,nem tudom minek írogatsz akkor ha a PS-t preferálod,és közbe csak WII-U konzolod van a többi platformot, max képeken láttad.

Szóval,nem értem a hozzá állásodat az egész témához,annyira meg nem vagy vagány hogy a jövőbe láss.

2013. jún. 13. 13:09
 10/29 anonim ***** válasza:
84%

Tanítják, hogy ilyen hülyeségeket írj?

Xbox/MS gyűlölet? Túlzás. Xbox One tényleg nem tetszik, és az az irány sem, amit az MS felvett, de ez messze van a gyűlölettől.

"PS-t preferálod,és közbe csak WII-U konzolod van a többi platformot, max képeken láttad."

PS-t preferálom, igaz, de hogy Wii U-m van? Szép is lenne. PS3 van, PS4 lesz. És elég sokat tudok a konzolokról, nem csak képeken láttam őket.

És hogy minek írogatok ide? Mivel nem csak Xbox-os kérdés, hanem Xbox vs PS-es kérdés, akkor mégis miért ne írhatnék a PS4-ről miért ne írhatnék?

És nem látok jövőbe, szimpla logika, vagy nem is inkább logika, hanem háttérismeretek.

Videós szolgáltatásokat megnézed, Netflix, Hulu meg társai, kb ilyenek vannak, ezek most sem érhetők el Magyarországon hivatalosan, se konzolról, se PC-ről, se mobilról, sehonnan.

TV-s szolgáltatás meg a 21 induló országon kívül valószínűleg soha sehol sem lesz elérhető (de a 21 országból is max USA-ba és UK-ba lesz), már csak azért sem, mert a Kinect csak angolul ért, magyarra meg nem fogják megcsinálni, ez már elég ok, hogy sose legyen itthon elérhető ez a szolgáltatása.

De az tetszik, hogy buta ember létedre olyan stílusba írogatsz, mintha neked lenne igazad, te lennél az okosabb.

2013. jún. 13. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!