Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ti mikor vesztek Nextgen...

Ti mikor vesztek Nextgen konolt? Miért? Milyet? ..

Figyelt kérdés

Nekem most egy Xbox 360-am van. 2010 karácsonyára óta van meg.

Gondolkodtam, hogy majd kéne új generációs konzol, valószínűleg PS4-et választanám.

Viszont még várnék vele egy 1-1,5 évet. Ti melyiket veszitek?

Megjelenéskor, vagy vártok még vele?

Xbox 360 még meddig marad támogatott és milyen szinten?

Következő generáció szerintetek meddig fog "élni", maradnak azok is annyit, mint a mostaniak?

1 év alatt szerintetek mennyit fog csökkenni az áruk?

Mennyiről kezdenek Magyarországon?

Játékok drágábbak lesznek rájuk, mint a mostani árak?

Használt játékok mennyi idő alatt terjednek el(PS4), azok ára?

Szolgáltatások mekkora része lsz elérhető Magyarországon(Xbox-PS), melyik lesz kihasználhatóbb itt?

1 év alatt kb. hány játék jön ki rájuk?

Tudom, hogy ezekre nincsen pntos/ hivatalos válasz, IGAZÁBÓL A VÉLEMÉNYETEKRE VAGYOK KIVÁNCSI.

Egyelőre ezek a kérdések merültek föl bennem, de nyugodtn bőven írjátok le a véleményetek.

2013. jún. 12. 22:45
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
4%

Marha érdekes,hogy az UK Live-on keresztül még filmek is elérhetőek(nem kevés),és jóval több a játékos tartalom. Szóval nem értem még mindig,az idióta logikádat hogy Magyarországon nem lesz elérhető semmilyen szolgáltatás, kezdetben az tuti hogy így lesz,de semmi nem gátolja,hogy később minden funkció működni fog.

A Live-al is így volt,és most már van nálunk is 3 éve.

2013. jún. 13. 15:20
 12/29 anonim ***** válasza:

Légyszíves linkeld be, mivel sosem mondtam azt, hogy Wii U-m van, mivel nincs Wii U-m.

Csak azért, mert valaki ezt írta valahol, és 66%-os válaszoló még nem én vagyok. Rengeteg 66%-os válaszolót láttam már, konkrétan ebben a kérdésben is van egy (#7), igaz, neki a nevét is megjeleníti.

Többi válaszodra: én is beszélek angolul, nekem nem lenne gond a Kinect, logikámat meg elég nehéz lenne megmagyarázni most egy logikátlan embernek.

És az, hogy UK Live-on elérhető pár film nem jelenti azt, hogy a videószolgáltatások elérhetők lesznek, mivel nem ugyanarról a szolgáltatásról van szó. Hidd el, nem lesz elérhető szinte egy ilyen szolgálatás sem.

2013. jún. 13. 15:29
 13/29 anonim ***** válasza:
2%

Ne magyarázd meg ugyan az a stílus mint a tiéd legalább ne tagadd le.Ebből is látszik hogy közöd nincs a dolgokhoz.

"Komolyan hihetetlen, milyen emberek vannak itt.

Persze, mindenki azt vesz, amit akar, és senkinek nem fáj, hogy a másik mit vesz, de az akkor is tagadhatatlan, hogy az Xbox One szinte abszolút minden nézőpontból rosszabb, mint a PS4, legalábbis úgy tűnik egyelőre.

"Érdekes, hogy akik inkább a PS4 mellett vannak, mind meg tudják magyarázni, hogy miért azt vennék X One helyett, viszont a One-pártiak vagy nem tudnak semmi indokot mondani, vagy csak azt próbálják magyarázni, hogy a mások által felvetett negatív tulajdonságok miért "nem is annyira" negatívak, de azt továbbra sem említik, hogy miért gondolják jobbnak a választott konzolt a PS4-nél.

Mindenesetre én maradok a Wii U-nál, köszönöm szépen. Most kedden úgyis lesz rá egy csomó bejelentés."

A válaszíró 66%-ban hasznos válaszokat ad

2013. jún. 13. 15:43
 14/29 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy inkább több ezer filmről van szó,nem pedig pár db-ról látszik,hogy nem vagy képben ebben a témában.
2013. jún. 13. 15:46
 15/29 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy konzolt fogok venni, mivel most újítom a gépem (nem vagyok gépb.uzi, nagyon ritkán cserélem az alkatrészeket és most ballagásra fogom cserélni), de ha választanom kéne akkor PS4.
2013. jún. 13. 16:24
 16/29 anonim ***** válasza:
53%

Ezen már csak nevetek :D

Nem én vagyok, nem hiszed el az engem nem érdekel, és biztos vagyok benne, hogy a kérdezőt sem érdekli.

Ja mert én valószínűleg azt hittem, hogy 5-10 darab filmről van szó, ugye? De még mindig nem érted, hogy én miről beszélek, az Xbox Live szinte egy-az-egyben elérhető lesz, ugyanaz lesz, mint mondjuk az USA-ban, de minden egyéb videószolgáltatás, tv szolgáltatás nem lesz elérhető. Ezzel kapcsolatban többet nem fogok írni, ha te nem hiszed el, az a te bajod, ettől függetlenül igaz és így lesz.

2013. jún. 13. 16:50
 17/29 anonim ***** válasza:

Az én véleményem szerint a ps4 jobb lesz és sok ember szerint is, az MS most elszúrta.

A verseny jelenlegi állása szerintem:

XBOX 1 - PS 4

Én kb akkor fogom megvenni ha megjön a slim a KH3 és lesz rá elég pénzem.

2013. jún. 15. 13:34
 18/29 anonim ***** válasza:
Sok rohadt xbox majom hogy lepontoztak mindenkit
2013. jún. 15. 20:25
 19/29 anonim ***** válasza:
Ar/Érdték = Gamer gép..
2013. jún. 15. 20:40
 20/29 anonim ***** válasza:
Engem miért kell lepontozni? 15. Ez nem kívánságműsor, a kérdező a véleményünket kérdezte.
2013. jún. 16. 08:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!