Melyik új konzol van több mindennel felszerelkezve? X-box one vagy ps4? Tehát melyik lesz a jobb?
Igen, a PS4 eddig sokkal ígéretesebbnek tűnik, az XBOX nagyon szegényes. Lehet rajta tévét nézni húha, mekkora dolog, főleg hogy hazánkban előreláthatólag erre nem lesz lehetőség. Lehet rajta Skypeolni, mintha ezt eddig nem lehetett volna egy számítógép és headset segítségével (akkor is ha boxon játszol. Az exkluziv játékok is jobbak ps4-re, bár ez a mostani generációra is igaz.
U.I.: Az XBOX fanboyoknak üzenném, hogy ez egy szubjektív (gyengébbek kedvéért saját) vélemény.
Tőled függ, hogy 'melyik lesz jobb'. Nézd meg a játékfelhozatalt mindkettőre, és az alapján dönts... illetve az alapján, hogy milyen funkciók szükségesek neked.
Világ életemben PS-eztem, az Xbox kontrollert bár megszoktam, már látásból se szeretem - persze nem panaszkodok, szuper kis gépezetek.
Én a PS4-re szavazok.
Sziasztok én a ps-t választanám mindig is ps em volt és augy hallotam az xbox one itt magyar orszégon nem lesz elérhető
mert az xbox live vagy mi ellenőrzi minden nap hogy a játékot amit be teszel a gépbe az eredeti-e és hogy te vetted-e mert már xbox one ra nem is vehetsz majd használt játékokat és amin ellenőrzi a játékokat minden nap az a hálózat vagy mi nemlesz MO-n!De nem biztos én csak hallotam róla!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!