Lehet, hogy ahogy mondod már nincs több ötletük. Az AC tényleg nagyon menő lett, én is imádom. Jó a sztori és az online része is. POP-t nem ismerem, sosem játszottam vele, szóval arról a részéről nem tudok nyilatkozni. :)
2013. máj. 8. 02:14
2/7 anonim válasza:
A Prince of Persiáról lehúzták az 5ik bőrt is .
Lassan a AC is így jár és nem lesz több .. új ac3is elég feles lett , ugyan az a játék menet .. csak a hajós dolog lett menő a többi a szokásos . pár éven bellül jön megint egy másik és az ac ugyanúgy háttérbe szorul mint pl a printce..
2013. máj. 8. 02:15
3/7 A kérdező kommentje:
Nekem még annó az AC 1 tetszett mondjuk sztem AC csak 3 dologban különbözik a pop-tól:
1. story
2. orgyilkosság
3. lehet mászkálni emberek között xD
2013. máj. 8. 02:43
4/7 anonim válasza:
AC-t még egy jó ideig fogják csinálni. Már a következő rész utáni részt is csinálják... Sok mindennel még ki lehet egészíteni a történetet, és szerintem ezt meg is fogják csinálni. Meg amúgy az AC3 nagyon eladott játék, ha jól sejtem 10 millió vétel volt. Tehát, ha sok profitot szereznek a játékkal, addig fogják csinálni, míg lesz profit.
2013. máj. 8. 13:48
5/7 A kérdező kommentje:
Aha mondjuk sztem Prince of Persia a 4ik résztől már kudarc volt vagyis nekem nem jött be annyira Forgotten Sands jobb volt de az se volt világ meg váltó
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!