(Csak) Szerintem nagyon pocsék lett az új honfoglaló?
Én nagyon csalódott vagyok. :(
Feljárok mostanában megint, mert szeretek ezzel játszani, de olykor elmegy a kedvem. Ha már ennyire elcseszték, legalább lehetne szobákat létrehozni, ugyanolyan jutalmakkal mint a normál menetekben, de legalább ki lehetne választani, hogy kikkel játszik az ember.
Egyrészt utálom azt, amikor valaki irreálisan jó válaszokat ad és leigázza a másik 2 játékos várát kapásból. Elveszi a játék lényegét, feleslegesen odavész a szintén xarul megoldott másfél órán át töltögetős /db játéklehetőség. Hát köszönöm, én ebből nem kérek és jó lenne ha eldönthetném...
Másrészt mi értelme van az egésznek csalásokkal? Ez így nem a tudást méri össze, hanem hogy kinek mennyi aranya van. Akár én is vehetnék jó pénzért egy rakást, de köszönöm szépen, én játszani szeretnék a saját tudásom szerint, nem egy játékban kiélni a saját tudatlanságomat, hogy aztán az arany révén azt érezzem, milyen okos vagyok...
...és ugye mivel nem tudhat mindenki mindent, belefutva az ilyen játékosokba az embernek nem sok esélye van nyerni, főleg hogy gyorsan letudja csalásokkal pár perc alatt.
Szóval iszonyatos csalódás ez a játék, egyre jobban elrontják. Én akkor hagytam abba, amikor bejöttek a csalások. Szerintem rövidesen megint abbahagyom, mert egyre több ilyen trollal találkozom.
#31.
Egyet értek. És a kérdések nagyrésze meg nagyon egyszerű, hogy hány bölcsességfoga lehet az embernek normál esetben, vagy hány ujjperc van egy kezén. A többi kérdés meg irreális, és egyértelmű, hogy csak csalással tudja megválaszolni az ember. Ennek így semmi értelme. Régebben a kérdések is jobbak voltak, meg nagyjából egy szinten voltak. Nem volt olyan érzésed, hogy a kérdések felét ovisoknak írták. Vagy csak azért mondom ezt, mert 2008-tól játszottam vele, és akkoriban nagyon szerettem, de mióta ez az új felület van, rá se nézek. Meg a klánoknak sem látom sok értelmét. Meg beszélni swm lehet játék közben. Komilyan, még az a kártyás játék, meg a társfoglaló is hiányzik. :D Olyan megnyugtató volt, hogy felmentél és igen, a társfoglaló még mindig ott van, meg tudsz beszélgetni. Bár pár perc után az embernek elege lett belőle, de azért mégis.
most játszottam valakivel aki minden kérdésre halálpontosan tudta a választ. mióta pénzért segitséget lehet venni - tulajdonképpen elég pénzzel megveheted a helyes megoldást - egy nagy szar lett az egész.
ja és azt mondtam már, hogy ha csak azért regisztrálnál hogy játsz egy hosszú hadjáratot a haveroddal, előbb végig kell szivnod 10 random rövidhadjáratot.
arról nem is beszélve hogy le van korlátozva hogy mennyit játszhatsz adott időn belül. fizetni kell ha többet akarsz.
összességében, tökéletes példája hogy hogy kell kapzsiságból szétbarmolni valamit ami egyszerű és nagyszerű volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!