(Csak) Szerintem nagyon pocsék lett az új honfoglaló?
Nem tudom eldönteni, hogy szörnyű vagy nevetséges, esetleg nevetségesen szörnyű. Feleletválasztós kérdésnél kevesebb az idő. Az egész átláthatatlan (a játékban a térkép, meg maga az oldal is).
Tényleg rengeteg dolog odaveszett ezzel. Mellesleg az egész tök gyerekesen, komolytalannak hat. A kezelése meg borzalmas és nem (csak) azért, mert a régihez vagyunk hozzászokva.
Semmi értelme ennek. Kevesebb benne a funkció is, pedig újabb verzió. :D
az egész szőrnyen rossz lett.... pfff
légyszi válaszoljon vki, nektek van barátlistátok? és ti tudtok barátszobás játékot játszani?
olyan jól össze voltam szokva pár emberrel erre senkit sem találok :(
nagyon sz*r!!!
miért kell a jó dolgokat is elrontani?
nagyon pocsék lett, tiszta gyerekes, ezek a bábuk egyszerűen borzasztóóóó!
ha így marad, én sem játszok többet...
Most voltam fent, most láttam először, hogy új.
Nem gondoltam volna, hogy képes vagyok ennyire kiakadni egy játék miatt, de mi a francért kellett megváltoztatni?! Szar az egész, többet fel nem megyek.
Tényleg, én sem értem hogy egy tökéletes, egyszerű játékot, amit annyian szerettek miért kellett megváltoztatni?! Túl kevesen játszottak?
Ezek a kis emberkék nagyon idétlenek és komolytalanok. Maga a hang amelyik beszél az tetszik, de egyáltalán nem illik a honfoglalóhoz (a régihez legalábbis nem illet).
Láttam, hogy a honfoglaló fórumán is írták, hogy a régit akarják. Szerintetek van esély rá, hogy visszaállítják?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!