Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » (Csak) Szerintem nagyon...

(Csak) Szerintem nagyon pocsék lett az új honfoglaló?

Figyelt kérdés
Szinte semmi se maradt a régiből, volt vagy 2006 játékom kb. és az most mind odalett.. Ráadásul az egész külseje úgy hat, mintha egy régebbi változata lenne.
2013. máj. 6. 23:58
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%
Ma játszottam vele egy menetet, aztán el is ment a kedvem tőle. Előttem már mindent leírtak, újat nem tudok mondani. Főleg azért vagyok kiakadva mert nem tudom milyen szinten vagyok a korábbi verzióhoz képest, és hogy mennyit változik az eredményem játékról játékra. Káosz az egész.
2013. máj. 7. 21:55
 12/39 anonim ***** válasza:
81%

Nem fogják visszaállítani a következő okok miatt:

1. A sok agymosott birka ugyanúgy játszani fog vele mert ők szeretik az ilyen retardált játékokat

2. Százezreket költöttek a fejlesztésre.De én olyasmit is hallottam hogy milliókat.Tehát az a lényeg hogy nem kevés pénzbe került ez az egész ezért nem fogják visszaállítani

3. Lehet hogy a veterán honfisok abbahagyják a játszást de nagyon sok gyökér embert fog vonzani ez a játék.Az üzemeltetőknek pedig az a céljuk hogy minél több ember játszon a honfival.Szar minőség de az emberek többségének ez kell

Csak gondoljunk a Győzike Show-ra.Milyen pocsék adás volt,a sok birka mégis játszott vele.Ez is ugyanolyan

2013. máj. 8. 01:08
 13/39 anonim ***** válasza:
90%
Egyetértek mindenkivel, szerintem undormány ahogy ez kész, csak azt nem értem, hogy erre sz*rra miért kellett milliókat költeni? Amúgy Győzike Show-t nézték nem pedig játszották nem?xd
2013. jún. 5. 11:36
 14/39 anonim válasza:
Nem enged tovább, csak ha veszek tallért sms-ben. Köszönöm, ennyi.
2013. jún. 9. 11:14
 15/39 anonim ***** válasza:
6. vagyok. Egyetlen egy dolog tetszik csak benne, az, hogy csak azokat a barátokat látjuk amelyek kölcsönösek voltak. Ez az egy jó dolog van benne.
2013. jún. 12. 16:56
 16/39 anonim válasza:
100%
nagyon sz.a.r lett... az a t5érkép meg azok a kis emberkék...tök gyerekes régen olyan jo volt...nemis játszok már vele.rohad az egész
2013. jún. 16. 09:19
 17/39 anonim válasza:
100%

Imádtam a RÉGI Honfoglalót!!! Az új egy rakás sz*r!!

VISSZA A RÉGIVEL!!!!!

2013. júl. 19. 12:45
 18/39 anonim ***** válasza:
100%

áhhh

Ez undormány.

egyszerűen nem értem miért kell ilyenekért kidobni pénzeket.

ÉS nem azért nem szeretjük mert megszoktuk a régit.

Hisz ezt nem lehet megszokni.

Egyetlen egy dolog jó:

hogy amikor megakarod hívni valakit a különszobásra akkor van kereső.

A térkép kicsi, nem értem, hogy egy magyar játékba miért kell Vikingeket berakni vagy miket.

kicsi betűk, kicsi térkép, a főhadiszállás is egy.

Áhh.

Én pedig nem szoktam felhúzni magam az ilyeneken mert ugye majd megszokom.

De ezt...

A játék közbeli chatről ne is beszéljünk...

2013. júl. 29. 10:45
 19/39 anonim válasza:
100%
Én vagy egy év után csak most jöttem fel. de ha egyszer elkezdem hetekig nem hagyom abba. De ez, nem azt mondom hogy szar, hanem ez már egy rakás fos. Gyerekes az egész, meg a hangok. Először azt hittem csak eltévedtem. De JÓ LENNE HA VISSZAADNÁK A RÉGIT. Most mi van a villámháborúval? Az európai hadjárattal? A párharccal? Gagyi az egész
2013. aug. 13. 02:11
 20/39 anonim ***** válasza:
Én 3 év után játszottam újra vele és tényleg nagyon rossz! Miért csak meghatározott számú kaland van?
2013. okt. 27. 16:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!