(Csak) Szerintem nagyon pocsék lett az új honfoglaló?
Figyelt kérdés
Szinte semmi se maradt a régiből, volt vagy 2006 játékom kb. és az most mind odalett.. Ráadásul az egész külseje úgy hat, mintha egy régebbi változata lenne.
Hónapok óta fel se mentem rá. Az volt talán a céljuk, hogy tönkretegyék ezt a játékot, meg hogy elriasszák a játékosokat? Megásták a sírját.
2013. okt. 27. 19:25
22/39 anonim válasza:
Jézusom! Én is régóta nem játszottam vele. Körülbelül február óta. De olyan sok szép emlékem van a RÉGI játékkal. Olyan sokat nevettünk.. Én ezzel nem fogok játszani. Így új élményeim sem lesznek,de magamra biztos, hogy nem fogom erőszakolni ezt a játékot. Hiányozni fognak az élmények.
2013. okt. 29. 13:16
23/39 anonim válasza:
Minősíthetetlenül rossz lett...
2013. dec. 24. 18:48
24/39 Vad-Ász válasza:
2 VAGY 3 ÉVE JÁTSZOTTAM VELE UTOLJÁRA
egy hete játszom vele megint,szarnak szar de én csak azért játszom , mert kvízjáték és legalább tanulhatok is belőle.
az európai hadjáratot én is hiányolom, és ez a sok új BA-ROM dolgot el kell tüntetni
2014. nov. 3. 23:43
25/39 anonim válasza:
Tipikus példája annak, hogy a társadalom nem akar fejlődni, és minden új dolgot megvet. Mindenben így van. Jó volt a régi. Ezzel is ellehet játszani. Ennyi.
2015. ápr. 29. 13:21
26/39 anonim válasza:
Utolsó te normális vagy? Olvastad a hozzászólásokat? Akkor nem írnál ekkora hülyeségeket!
2015. ápr. 30. 12:16
27/39 anonim válasza:
Most már tudjuk, hogy a visszafejlődés is fejlődés, csak negatív irányba. Úgyis butul a társadalom, de úgy látszik nem minden téren, erre a Honfoglaló az egyik legjobb példa.
2015. ápr. 30. 12:18
28/39 anonim válasza:
Nincs ekkora jelentősége. Mindent fejleszteni kell. Ez van. Ugyanúgy kvízkérdésekből áll, és a lényegén nem változtattak. Ez van. Semmi sem marad ugyan az, miért maradna az interneten? Az újítás jó, csak a legtöbben nem szeretik a változást. Pedig az életben minden változik. Az újítás pedig a hibákkal is egyenlő, ha valamit fejlesztenek, akkor megváltozhat és lehetnek új hibák benne. Ez van. Ettől még nem kell ódákat zengeni arról, hogy nem jó, mert ugyan úgy használható. Csak más.
2015. ápr. 30. 12:27
29/39 anonim válasza:
Egyébként köszönöm a kérdésedet, de normális vagyok. Nem vág földhöz az, hogy megváltozott egy internetes játék.
"Agymosott birkák ugyanúgy játszanak ezzel a sz.rral"
Ez aztán az intelligencia. Észrevettétek, hogy az egész lényege ugyan az, csak kiegészítették hülyeségekkel, amit nem feltétlen kell használni?
2015. ápr. 30. 12:30
30/39 anonim válasza:
"Mindent fejleszteni kell. Ez van. Ugyanúgy kvízkérdésekből áll, és a lényegén nem változtattak. Ez van. Semmi sem marad ugyan az, miért maradna az interneten? Az újítás jó, csak a legtöbben nem szeretik a változást."
Miért is kell mindent fejleszteni, köztük azt is, ami addig kiválóan működött és egy bizonytalan újításért sutba dobni? Megkérdezték erről a játékosokat? Nem. Demokráciában élünk? Állítólag igen. Te egyáltalán nem tudod érvekkel alátámasztani a változtatás szükségességét, csak üres frázisokat pufogtatsz magabiztosan. Változnia kell az orvostudománynak, az oktatásnak, összefoglalva a létfontosságú dolgoknak, de önmagában csak azért változtatni egy jól bevált - ám nem létfontosságú - dolgon, hogy más legyen, nincs értelme konzultáció nélkül. Márpedig ez a kapkodás látható, hogy hova vezetett a Honfoglaló esetében.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!