League of legends vi megvegyem?
Hát ki mire gyúrja a Teemoját. Minden támadása (a blind, a méreg, és a gomba is) mágikus sebzést okoz. Szeretem erre kigyúrni, plusz sebességre, mert így nagyon erőseket üt/mérgez. Amúgy volt olyan 5v5 normal meccs, ahol én öltem a legtöbbet Teemoval, és megnézve a végén az összes sebzést, magasan én vittem (tehát minimálisan ks-eltem). Szóval jó karakter. Ha pedig mindegyik olyan lenne mint VI (ezt annak írom, aki szidta Teemot) elég unalmas lenne a játék. Nem lehet mindegyik közelharci, nem lehet mindegyik egygombos, vagy taktikát nem igénylő, durrbele karakter. Én nem is szeretném. Ennyi erővel minek távolsági karakter, hiszen az béna (szerinted) mert nem ugrik az ellenfél torkának közelről :) Amúgy ennek ellenére kedvelem VI-t is, csak jobban szeretem a távolsági karaktereket. És az a legjobb ebben a játékban, hogy mindenki megtalálhatja a neki tetsző kedvenc karaktert, aki a legjobban illik hozzá. Én lány vagyok, nem nagyon szeretek a harcok kellős közepén lenni, valahogy nem nekem való. És szerintem ezzel nincs is semmi baj, nem mindenki egyforma :)
Ha AD Timit akarsz bánja a fene, ha közelharcit? Kit érdekel? De kikérem magamnak, hogy gyáva lennék, és, hogy Teemo csicska.
Szép napot :)
Hűűű az érvelésed azon nyomban meggyőzött! :) vissza is váltom a retekbe és megveszem helyette Jaxet. Hát nem kell nekem egy csicska karakter :O :O :O hűűű köszi, hogy szóltál, még a végén játszottam volna tovább vele :O
Na mindegy, nem vitatkozok. Teemo nem csicska, bár sokan nem kedvelik, mert a gombái mindenhol wardolnak, sebeznek, lassítanak, nem lehet rendesen gankelni, mert bemászik a jungler a bokorba de már látható és lassú is. Megértem, hogy nem kedveled, biztos sokat nyalatott téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!