Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » League of legends Jarvan IV...

League of legends Jarvan IV megvegyem?

Figyelt kérdés
Naszóval azvan hogy nem tudom megvegyem-e Jarvan IV-t.Nem nagyon tudom hogy milyen karakter.De ha tudtok nála jobb 4800-as karakter leírhatjátok :D

2013. márc. 2. 06:13
 1/4 AccountManagerkovács ***** válasza:

Jarvan nagyon erős solotop vagy jungeles karakter. Borzasztó nagyot tud ütni a passzívja miatt, automatikusan növekszik az armorja és az ütési sebessége, amit át tud adni egy ideig a társainak is, van felütése és az ultija is óriási.

Szerintem remek karakter, de nézz körül, van sok jó hős, akik ennél olcsóbbak és nagyon jók.

Az igazi kérdés az, hogy milyen poszton szeretnél játszani, mert akkor tudnánk neked ajánlani konkrét hősöket.

2013. márc. 2. 10:43
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát leginkább jungle meg tank-hoz hasonló. Olyat például mindt rengar
2013. márc. 2. 11:08
 3/4 AccountManagerkovács ***** válasza:

Jungle-tank: Cho'Gath 1350, Rammus, Shen 3150, Volibear 4800

Sima tank/support 4800-ért Leona, 4 db lefogással!

Sima jungles Xin Zhao 3150

Őket tudom ajánlani, bár Shennel még soha nem jungleztem, Rammus meg nincs meg még.

2013. márc. 2. 13:33
 4/4 A kérdező kommentje:

Ha már ennyit segítettél ;)

Akali vagy tudsz rankedes karaktert mondani 3150-ért?

2013. márc. 2. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!