Én már várom.Megnéztem az új trailert a három főhősről és azt kell,hogy mondjam, hogy lenyűgözött.Úgy látom a fejlesztők megtartottak néhány dolgot a IV-ből és az SA-ból.Ha jól látom a Grove Street Families is visszatér.
Nagyon állat les zés rombolhatóság is lesz benne ha minden igaz. A grafika tényleg nem nagy durranás. Csak jelenjen meg pc optimalizálva!!!
2013. júl. 9. 22:45
16/25 anonim válasza:
pc-n szebb lesz sokkal a grafika meg a mostani konzolok már nem bírnának nagy grafikátmajd a pcsen szebb lesz a grafika
2013. aug. 24. 18:58
17/25 anonim válasza:
dupla írásért sorry telon voltam
2013. aug. 24. 18:59
18/25 anonim válasza:
tényleg jó lenne,ha benne lennének a régi karakterek,de akkor,hogy lenne folytatás?Kimeritenének minden forrást :S
2013. szept. 9. 09:44
19/25 Csák Norisz válasza:
Jajj miért mondjátok, hogy szar a grafikája??? Ha ekkora map lesz engem az sem fog érdekelni, ha olyan szar grafja lenne, mint a Minecraftnak! :)
2013. szept. 10. 19:05
20/25 Mr.Fox válasza:
Ma kaptam kézhez xbox-ra. A grafika teljesen rendben van, sőt! A történet abszolút el van találva (eddig), ez az új lehetőség pedig, hogy váltogathatsz a szereplők közt megintcsak nagyon rendben van! Talán az eddigi legjobb GTA holtversenyben a San Andreas-sal! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!