Szerintetek milyen lesz a GTA V?
Én már várom.Megnéztem az új trailert a három főhősről és azt kell,hogy mondjam, hogy lenyűgözött.Úgy látom a fejlesztők megtartottak néhány dolgot a IV-ből és az SA-ból.Ha jól látom a Grove Street Families is visszatér.
Itt a videó:
http://www.youtube.com/watch?annotation_id=channel%3A5174372..
Vajon CJ is visszatér és a bandája?
Nektek mi a véleményetek?
Szerintetek optimális gépigénye lesz?
GTA IV hihetetlen módon szarnak tartottam (ennek ellenére azért 30-40 órám volt benne), szóval az V-öt egyáltalán nem várom.
Sosem voltam hatalmas GTA fan, de azért San Andreas meg VC-vel jókat játszottam, PS1-en meg valamelyik felülnézetes GTA-val (nem tudom a nevét, kicsi voltam amikor játszottam vele) nagyon elvoltam.
Szerintem milliószor jobb játékok vannak kint a piacon, szóval az V-öt lehet még csak le sem töltöm.
Grafikája úgy látom még mindig ronda, szóval még azon sem lehet gyönyörködni.
Optimális gépigény meg esélytelen. Igaz, hogy PC-re csak a konzolos kiadás után kb 1 évvel jelenik meg, de nem az optimalizálással fognak foglalkozni az extra időben, az biztos.
Egyébként érthető, hogy erős hardver kell a GTA IV alá, mert azért az árnyékokat meg mindent valósidőben renderel, de az optimalizálás tényleg el lett szarva.
Ha meg csak a story lesz jó az nekem nem elég, de majd meglátjuk.
Nagy lesz a gépigénye az biztos. NEM EGYSZER MONDTÁK hogy SEMELYIK GTA-ból sem fog SENKI visszatérni valamint nem raknak bele hírességeket sem.
Amiket lehet tudni:
3 Főhős
Kutyák, elvileg cápák
a Map mérete: 2-szer a GTA 4 + San Andreas
A rádióban lehet hallani közlekedésről is, hogy milyen úton van dugó és hol nincs.
Telefon lesz benne de nem fog téged egy 5 csillagos körözés közben felhívni valaki hogy van-e kedved Bowlingozni.
Több TV csatorna
Repülők visszatérnek,
A 3 főhős Trailere már megjelent és elivleg lehetlesz olyat hogy pl: az egyikkel éppen hatalmas tűzharcba vagy és átváltasz egy másikra aki éppen TV-zik :D.
Ez mind az IGN-en volt. Meg a GTA honlapján. Meg sok más helyen. Meg az egész 1. és 2. oldal a Google-n :D
Ha én csináltam volna a GTA V-öt akkor boztos úgy csináltam volna ,hogy a 3 karakter: Tommy Vercetti-VC
Carl Johnson (CJ)-SA
Speed Cloud-III LC
És összeraknám az összes GTA -t egy nagy MAP-ra xDD
(és a grafika tényleg lehetne jobb ,de én nem panaszkodom)
Grand Theft Auto 4ever ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!