Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek milyen lesz a GTA V?

Szerintetek milyen lesz a GTA V?

Figyelt kérdés

Én már várom.Megnéztem az új trailert a három főhősről és azt kell,hogy mondjam, hogy lenyűgözött.Úgy látom a fejlesztők megtartottak néhány dolgot a IV-ből és az SA-ból.Ha jól látom a Grove Street Families is visszatér.

Itt a videó:

http://www.youtube.com/watch?annotation_id=channel%3A5174372..

Vajon CJ is visszatér és a bandája?

Nektek mi a véleményetek?

Szerintetek optimális gépigénye lesz?

2013. máj. 1. 14:43
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
29%

GTA IV hihetetlen módon szarnak tartottam (ennek ellenére azért 30-40 órám volt benne), szóval az V-öt egyáltalán nem várom.

Sosem voltam hatalmas GTA fan, de azért San Andreas meg VC-vel jókat játszottam, PS1-en meg valamelyik felülnézetes GTA-val (nem tudom a nevét, kicsi voltam amikor játszottam vele) nagyon elvoltam.

Szerintem milliószor jobb játékok vannak kint a piacon, szóval az V-öt lehet még csak le sem töltöm.

Grafikája úgy látom még mindig ronda, szóval még azon sem lehet gyönyörködni.

Optimális gépigény meg esélytelen. Igaz, hogy PC-re csak a konzolos kiadás után kb 1 évvel jelenik meg, de nem az optimalizálással fognak foglalkozni az extra időben, az biztos.

2013. máj. 1. 15:58
 2/25 A kérdező kommentje:
Először én is így láttam.De szerintem jó lesz a story.Csak azért várom,mert gondoltam hátha visszatér CJ meg a banda.Remélem tanultak a GTA IV esetéből.
2013. máj. 1. 18:13
 3/25 A kérdező kommentje:
De a GTA IV-be viszont elég nagy szemétség az,hogy ilyen nagy a gépigénye.Mihez kell ekkora gép?Az 5 poligonos emberekhez meg a hülye mesterséges intelligenciához?Remélem az V jobb lesz és visszaér a Grove.Bár mostanában inkább Mafiázok.
2013. máj. 1. 18:16
 4/25 anonim ***** válasza:

Egyébként érthető, hogy erős hardver kell a GTA IV alá, mert azért az árnyékokat meg mindent valósidőben renderel, de az optimalizálás tényleg el lett szarva.

Ha meg csak a story lesz jó az nekem nem elég, de majd meglátjuk.

2013. máj. 1. 18:29
 5/25 anonim ***** válasza:

Nagy lesz a gépigénye az biztos. NEM EGYSZER MONDTÁK hogy SEMELYIK GTA-ból sem fog SENKI visszatérni valamint nem raknak bele hírességeket sem.

Amiket lehet tudni:

3 Főhős

Kutyák, elvileg cápák

a Map mérete: 2-szer a GTA 4 + San Andreas

A rádióban lehet hallani közlekedésről is, hogy milyen úton van dugó és hol nincs.

Telefon lesz benne de nem fog téged egy 5 csillagos körözés közben felhívni valaki hogy van-e kedved Bowlingozni.

Több TV csatorna

Repülők visszatérnek,

A 3 főhős Trailere már megjelent és elivleg lehetlesz olyat hogy pl: az egyikkel éppen hatalmas tűzharcba vagy és átváltasz egy másikra aki éppen TV-zik :D.

Ez mind az IGN-en volt. Meg a GTA honlapján. Meg sok más helyen. Meg az egész 1. és 2. oldal a Google-n :D

2013. máj. 2. 19:01
 6/25 A kérdező kommentje:
Nagy szemétség.Nem lesz benne CJ.Akkor nyomtalanul elfog tűnni minden eddigi szerepló vagy mi?A grafika meg kaki.A GTAIV motorját fogja használni "feljavítva".Na kíváncsi leszek.
2013. máj. 2. 21:42
 7/25 anonim ***** válasza:
Fölösleges bármit is megállapítani a grafikáról,még egy gameplay sincs fent róla,csak trailerek,azokat meg mindig jól csinálják. én azt reméltem amúgy hogy Michael karakter Tommy Vercetti(VC főhőse)lesz csak megöregedve. Kár hogy nem térnek vissza a régiek..:S
2013. máj. 4. 23:55
 8/25 A kérdező kommentje:
Nagy kár :S
2013. máj. 6. 14:15
 9/25 -=GReddy=- ***** válasza:
100%

Ha én csináltam volna a GTA V-öt akkor boztos úgy csináltam volna ,hogy a 3 karakter: Tommy Vercetti-VC

Carl Johnson (CJ)-SA

Speed Cloud-III LC

És összeraknám az összes GTA -t egy nagy MAP-ra xDD

(és a grafika tényleg lehetne jobb ,de én nem panaszkodom)

Grand Theft Auto 4ever ;)

2013. máj. 7. 13:59
 10/25 A kérdező kommentje:
Ebben igazad van:D
2013. máj. 7. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!